ZAMALO MILIJUNAŠ Da je došao pola sata ranije imao bi 22 milijuna eura

ZAMALO MILIJUNAŠ Da je došao pola sata ranije imao bi 22 milijuna eura
Ilustracija

Kad pročitate ovu priču, jedino možete osjetiti sažaljenje, piše portal derwesten.de. Priča se odnosi na 61-godišnjeg muškarca iz Düsseldorfa koji je imao nevjerojatan peh s lutrijom.

Naime, on je u prošlu subotu gotovo osvojio 22 milijuna eura na lotu. Imao je svih šest dobitnih brojeva, čak je imao točan i dodatni broj ” Superzahl”, no, došao je 31 minutu prekasno da uplati listić za tu subotu.

"Išao sam prema kiosku kako bih uplatio loto, ali u zadnji tren sam odlučio najprije otići u Real. Nisam gledao koliko je sati i zakasnio sam 31 minutu i to ću do kraja života žaliti", kaže 61-godišnjak.

Trgovac u kiosku mu je rekao, ako hoće može uplatiti za iduću subotu, što je 61-godišnjak i učinio. No, kad se vratio kući, na televiziji u svom dnevnom boravku gledao je izvlačenje loto brojeva i šokirao se.

"U početku sam samo čuo brojeve 1 i 4. Znam da sam na listiću upisao te brojeve jer mi je rođendan 14. siječnja. Ostale brojeve odabrao sam potpuno nasumce. Pogledao sam listić, gotovo sam se onesvijestio. Osjetio sam vrtoglavicu, činilo mi se kao da mi izmiče tlo pod nogama. Nisam mogao vjerovati da sam pogodio Jackpot i da nisam odlučio otići najprije u trgovinu, mogao sam s ulogom od samo 1,35 eura, osvojiti 22 milijuna eura. Ova mi pomisao ne da da spavam", kaže 61-godišnjak.