WikiLeaks otkriva tajni život muslimanske zlatne mladeži: Seks, droga i alkohol u potocima

zagreb beograd party, brucošijada, Zagreb, studenti, party, WikiLeaks, muslimani, mladež, ljubav, sex, Nova godina, silvestrovo, zabava, rođendan, pogreška, šampanjac, račun, party, energetska pića, party, zabava, izlasci, party, mostarac bez dlake na jeziku , mostarke
Na razuzdanim underground partyjima u gradu Jeddah inače strogo zabranjeni alkohol, teče u potocima, a kao stimulansi koriste se i različite droge. Dodatnu zabavu osiguravaju prostitutke, prenosi index.hr.

Otkriva to depeša koja datira iz studenog prošle godine i to upravo s Halloween partyja: "Iza fasade vehabijskog konzervativizma koji vlada ulicama, 'underground' život zlatne mladeži Jeddaha nezaustavljivo pulsira. Pred njima je čitava paleta ovozemaljskih iskušenja - seks, droga, alkohol - ali striktno iza zatvorenih vrata", prenosi Telegraph.

Konzularni službenici posjetili su jednu od zabava u dvorcu jednog mladog princa čije je ime uklonjeno iz objavljene depeše. Jako osiguranje na dvorcu omogućilo je da omladina "partija" bez straha da će ih u tome prekinuti religiozna konzervativna policija. Na zabavi je bilo oko 150 ljudi, muškaraca i žena u dobi između 20 i 30 godina, koji su prije ulaska na zabavu svoju tradicionalnu odjeću ostavili u garderobi dvorca, a ispod nje je bila "odjeća za party".

Kako smo već rekli, alkohol je u Saudijskoj Arabiji striktno zabranjen, a posjedovanje droge kažnjava se šibanjem i dugotrajnom zatvorskom kaznom. "Sve veći konzervativizam našeg društva jedino je napravio to da je pomaknuo socijalnu interakciju unutar domova", komentirao je jedan mladi Saudijac.