VIDEO  Šokantan snimak kako majka i baka obaraju djevojčicu kako bi joj probušili uši dok ona preklinje da ju puste

zlostavljanje, bušenje ušiju, majka, baka

Policija istražuje slučaj nakon videa na kojem se vidi kako djevojka koja vrišti prikovana na pod dok joj buše uši u trgovačkom centru.

Snimka, na kojoj se vidi kako mlada djevojka vrišti, snimljena je u nedjelju popodne u trgovačkom centru Meadowhall u Sheffieldu i uveliko je podijeljena na društvenim mrežama.

"Policija Južnog Yorkshirea priopćila je kako istražuje incident koji se dogodio u trgovini Lovisa, te je ušla u trag vlasniku snimljenog materijala", javlja DailyMail. Video prikazuje mladu djevojku koju drže dvije žene, dok treća žena pokušava probušiti uši. Djevojka, koja je crvena u licu, može se čuti kako vrišti "makni se s mene" dok je dvije odrasle žene pokušavaju obuzdati.



Treća žena, koja je izgleda zaposlena, u plavim rukavicama za jednokratnu upotrebu, prilazi mladoj djevojci s pištoljem dok dijete izgovara "ne, ne". Naginje se nad djevojku i čini se da joj probada jednu ušku. Četvrta žena, koja također izgleda kao zaposlenik, stoji i promatra incident. Nakon zahvata, zeposlenica kaže 'sve je gotovo', a mlada djevojka opet vrišti i nastavlja plakati.

Snimku je na društvene mreže objavila majka 14-godišnje djevojčice koja je snimila incident. Rekla je da je isječak 'samo djelić' cijelog incidenta, za koji je rekla da je trajao oko deset minuta. Objavljujući isječak u ponedjeljak, dodala je "apsolutno odvratno ponašanje vašeg osoblja jučer popodne u vašoj trgovini Lovisa".

"Savjetovali su baku i majku mlade djevojke kako je obuzdati i zadržati kako bi joj mogli probušiti uši unatoč vrištanju i preklinjanju. Jadno se dijete borilo dok nije završilo na zemlji. Vaše je osoblje trebalo odbiti biti dio ovoga. Ovo je zlostavljanje. Srećom, moja 14 -godišnja kći je to zabilježila kao dokaz nakon što me čula kako sam ih prijavljivala", napisala je majka djevojke koja je snimila cijeli slučaj.

"Za obitelj ove djevojke: trebali biste se sramiti. Glas ovog djeteta je valjan. Trebalo se čuti. Trebalo je to poštivati", ogorčeno zaključuje.