POZNATI DETALJI PUCNJAVE Mladić ubio roditelje i članove obitelji

POZNATI DETALJI PUCNJAVE Mladić ubio roditelje i članove obitelji
SKY

Na jugozapadu Njemačke 26-godišnji muškarac je poluautomatskim oružjem ubio roditelje i četiri člana svoje obitelji, a zatim je pozvao policiju.

Ubojica je njemački državljanin te ima dozvolu za sportsko streljaštvo,a trenutno se nalazi u pritvoru i bit će ispitan nakon dolaska njegovog odvjetnika, rekao je šef lokalne policije Reiner Moeller.

"U kući i iza nje pronađeno je šest mrtvih ljudi, tri muškarca u dobi od 36, 65 i 69 godina i tri žene u dobi od 36, 56 i 62 godine", rekao je Moeller dodajući kako su dvije ubijene osobe roditelji tog muškarca.

Dvoje drugih je ozlijeđeno, od kojih je jedno u kritičnom stanju, a dvoje djece, uzrasta 12 i 14 godina, bili su u opasnosti, ali nemaju fizičkih ozlijeda.

https://www.hercegovina.info/vijesti/crna-kronika/sest-mrtvih-u-pucnjavi-u-njemackom-baden-wurttembergu/180842/

"Još ne znamo motiv, ali pretpostavljamo da je u pitanju obiteljska svađa, jer su sve osobe u rodu", rekao je. Policija je zatekla muškarca koji čeka nenaoružan ispred kuće, paba u kojem su živjeli i neki od članova obitelji.

Incident se dogodio u 12.45 sati po lokalnom vremenu u blizini zgrade u gradu Rot am See, u saveznoj državi Baden-Württemberg. Rot am See nalazi se oko 135 km jugoistočno od Frankfurta.

https://www.youtube.com/watch?v=-siDxc5XpEA&feature=emb_title