NOVA PUCNJAVA U SAD-u Na promociji maturanata ubijena starija žena, ranjene dvije osobe

SAD,pucnjava,Ohio
EPA

Nova pucnjava dogodila se u SAD-u. Dvoje ljudi je teško ranjeno, a starija žena je ubijena u pucnjavi na promociji maturanata srednje škole Morris Jeff, koja se održavala na kampusu Sveučilišta Xavier u Cincinnatiju, u saveznoj državi Ohio.

Tamošnja policija je objavila da je na licu mjesta uhitila osumnjičenika, a troje ozlijeđenih hitno je prebačeno u bolnicu. No lokalni mediji pišu da je starija žena preminula. Šef tamošnje policije Christopher Goodly nije mogao dati nikakve informacije o žrtvi ni potvrdu da je riječ o baki maturanta. Nije kazao ni dob preostale dvije ozlijeđene muške osobe, ali je rekao da su pogođeni u nogu i rame te da nisu u životnoj opasnosti, prenosi Index.

Goodly je opisao incident kao "besmislen čin nasilja" koji je započeo svađom između dvije ženske osobe čija dob nije poznata. Posvađale su se na parkiralištu, a onda je situacija vrlo brzo eskalirala te je odmah došlo do pucnjave. Vjeruje se da ubijena žena uopće nije bila upletena u svađu. 

Vijest o ovoj pucnjavi dolazi tek nekoliko dana nakon masovne pucnjave u školi u Uvaldeu (Teksas) u kojoj je ubijeno 19 djece i 2 učiteljice.