NJEMAČKI THE VOICE Glas Katarine s Kupresa opisali kao "dar s neba", a nastup ima preko milijun pregleda

Katarina Mihaljević

Katarina Mihaljević, 21-godišnjakinja, porijeklom Hrvatica iz Darmstadta, oduševila je izvedbom u njemačkom The Voiceu.

Katarina je otpjevala pjesmu Driver's License pop senzacije Olivije Rodrigo. Nastup je posvetila svojoj sestri koja boluje od Rettovog sindroma, a sad je progovorila o dojmovima nakon nastupa.

Članovi žirija Katarinin glas su opisali kao "dar s neba", a mlada pjevačica na kraju je završila u timu poznate Sarah Connor.

"Ona mi je najdraža njemačka pjevačica. Cijeli život je slušam, pratim i najveća želja mi je bila da se baš ona okrene. I onda, kad sam vidjela da se okrenula, odmah nakon par sekundi pomislila sam, ok, sad mi je dosta, više mi ni ne treba", ispričala je Katarina za Fenix magazin, prenosi Index.

Sadržaj se učitava...

Ljubav prema glazbi otkrila je još u djetinjstvu.

"To je moj život. Kao dijete sam po kući uvijek pjevala, ali ozbiljno sam počela tek u crkvi, s devet godina. Moj prvi nastup pred ljudima bio je za moju prvu pričest", prisjetila se. Katarinina obitelj je rodom s Kupresa, a u njihovom životu važnu ulogu ima vjera, priča pjevačica.

"Vjera mi uistinu predstavlja puno u životu. Cijeli život idem svaku nedjelju na misu i ne mogu zamisliti tjedan a da nisam bila u crkvi. Vjera je nešto što me drži… Evo npr. prije nastupa i izlaska na pozornicu ja sam se pomolila. To mi je dalo snagu i molitva mi pomaže u raznim životnim situacijama. Znaš da imaš čvrst oslonac što god život da donese", kaže.

"Svaki godišnji odmor odlazim u domovinu. Sada, za vrijeme korone, malo je bilo otežano, ali inače idem redovito i ljeti i zimi. Zimi je posebno dobro jer se na Kupresu može skijati. Jako sam vezana za taj kraj", naglašava.

Njen je audicijski nastup dosad pregledan preko milijun puta.