NEVJEROJATAN OBRAT PRIČE Majka već 'sahranila' sina, a on ju nazvao na videopoziv

Tinejdžer sahrana

15. listopada 2023. srušio se svijet jedne majke. Beživotno tijelo jednog mladića pronađeno na cesti obliveno krvlju. Tijelo tinejdžera imalo je prostrijelne rane glave i vrata. Članovi obitelji identificirali su preminulog po istaknutom ožiljku od opekotine na jednoj ruci. Tada se vjerovalo da je to Adonay mladić o kojem nije bilo ni traga ni glasa. Svi su se pomirli s činjenicom da je pronađeno tijelo upravo on.

Kako bi se oprostili od Adonaya, obitelj je organizirala sahranu. Tu se dogodio preokret: kako piše portal “Dimsum Daily”, ožalošćena majka iznenada je primila video poziv koji je razbio turobnu atmosferu. Na drugom kraju bio je njezin navodno ubijeni sin. Tinejdžer je tri tjedna ranije otišao iz kuće u Ameriku kako bi “pronašao bolji život”, piše portal, a majci se javio s granice između Gvatemale i Meksika, piše Sun.

Majka kaže: “Iznenadili smo se jer su prijatelji rekli. To je Adonay. Mislila sam da je šala.” . Ženina radost i olakšanje jasno su se osjetili u njezinu glasu dok je tijekom poziva opisivala sinove riječi: “Ovdje sam na granici. Živ sam, nisam mrtav.”

Shrvana ovim čudesnim raspletom događaja, obitelj je odmah kontaktirala policiju kako bi objasnila zbunjujuću situaciju. Vlasti su također bile začuđene neočekivanim razvojem događaja te su pokrenule istragu kako bi utvrdile identitet preminulog, koji je pogrešno identificiran kao Adonay.

Naknadna policijska istraga otkrila je da je tijelo zapravo tijelo nestalog 15-godišnjeg dječaka iz tog područja. U kasnijem intervjuu, Adonayeva majka je rekla: “Zapravo, izgledali su jako slično. Ne samo mi, nego i policija je bila zbunjena.” No, naglasila je i: “Zahvalna sam što mi je sin još uvijek živ”.