MUSK IZAZVAO ZUCKERBERGA Vlasnik Tesle želi u UFC oktagon s vlasnikom Facebooka

Elon Musk ,Mark Zuckerberg,ufc
getty images

Dvojica najpoznatijih tehnoloških milijardera na svijetu - Elon Musk i Mark Zuckerberg - dogovorili su se danas preko twittera za meč u kavezu.

Elon Musk je objavio poruku na svojoj društvenoj mreži Twitter da je "spreman za meč u kavezu" s gospodinom Zuckerbergom.

Mark Zuckerberg, šef Facebooka i tvrtke Meta koja posjeduje Instagram, zatim je objavio snimku  Muskove poruke na Twitteru s natpisom "pošalji mi lokaciju".

"Razgovor govori sam za sebe", rekao je glasnogovornik tvrtke Meta za BBC.

Elon Musk je potom kratko odgovorio na Zuckerbergov odgovor s "Vegas Octagon".

Octagon je natjecateljska podloga i ograđeno područje koje se koristi za borbe Ultimate Fighting Championshipa (UFC). UFC ima sjedište u Las Vegasu, Nevadi.

Musk, koji će ovog mjeseca proslaviti 52. rođendan, također je tweetao: "Imam ovaj sjajan potez koji zovem 'Morski pas', gdje jednostavno ležim na svom protivniku i ne radim ništa".

Također je dodao: "Gotovo nikad ne vježbam, osim kad podižem svoju djecu i bacam ih u zrak."

U međuvremenu, 39-godišnji Zuckerberg već se priprema u mješovitim borilačkim vještinama (MMA) i nedavno je osvojio turnire u jiu-jitsuu.

Sadržaj se učitava...

Ova razmjena pooruka postala je viralna, a korisnici društvenih medija raspravljaju tko bi pobijedio u meču, dok su drugi objavili memove koji uključuju lažne plakate koji oglašavaju borbu.

Ranije ovog mjeseca, Meta je pokazala svojim zaposlenicima planove za tekstualnu društvenu mrežu koja je osmišljena kao konkurencija Twitteru, izvijestili su izvori BBC-a.

To bi omogućilo korisnicima da prate račune koje već prate na Instagramu, Meta aplikaciji za dijeljenje slika. Također bi moglo omogućiti tvrtki da privuče sljedbenike s decentraliziranih platformi poput Mastodona. Glasnogovornik Meta tvrtke potvrdio je za BBC da se platforma razvija. Tekstualna mreža - koja trenutno nosi radni naslov P92 - mogla bi se ispostaviti kao veća konkurencija Elonu Muskovom Twitteru od BlueSkya ili Mastodona.