HVALA TI ZA SVE Majka i sinovi prvi su sahranjeni nakon masakra na Cetinju

Komemoracija ubijenim na Cetinju
Služba za informiranje predsjednika Crne Gore

Tridesetpetogodišnja Nataša Martinović i njena dva maloljetna sina Mašan (11) i Marko (8) sahranjeni su danas na groblju u Bajicama kod Cetinja. Osim obitelji Martinović i Pejović, kako je djevojačko prezime Nataše, od njih su se oprostili gradonačelnik Nikola Đurašković i brojni građani Cetinja.

Miloš Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je Vuk Borilović ubio na Cetinju. "Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se cijeloga života za njih i sada ste opet zajedno", napisano je u poruci.

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković, navodi crnogorski portal 'Dan'.

"Od prekjučer je naš grad okovan tugom i šokom, da su nevine žrtve stradale bez bilo kakve krivice u jednom bezumnom napadu. Ovakav dan se ne pamti", kazao je Đurašković, prenosi portal RTCG.

Podsjetimo, Vuk Borilović (34) ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest prije nego što je i sam ubijen. Tijekom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, susjede, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mjesto pucnjave, ali i prolaznike.

Povodom tragedije koja se u petak dogodila na Cetinju, u Kliničkom centru Crne Gore na liječenju se trenutno nalaze tri pacijenta. Pacijent koji je bio smješten na Klinici za neurokirurgiju otpušten je na dalje kućno liječenje, priopćeno je iz te ustanove.

Ostala tri pacijenta su i dalje smještena na Centralnoj intenzivnoj jedinici, od kojih su dva trenutno izvan životne opasnosti, dok je treći pacijent i dalje u teškom stanju zbog zadobivenih ozljeda i trenutno je životno ugrožen. Ozlijeđene u ovoj ustanovi obišao je i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, te ravnatelj Opće bolnice 'Danilo I' Ivan Ivanović.