HITNO PISMO Vučićeva supruga uputila zanimljiv poziv prvoj dami Hrvatske

HITNO PISMO Vučićeva supruga uputila zanimljiv poziv prvoj dami Hrvatske
CROPIX

Ministarstvo vanjskih poslova Republike Srbije u ime Tamare Vučić, supruge srpskog predsjednika, uputilo je hitno pismo veleposlanstvu Srbije u Zagrebu, s ciljem da se što prije proslijedi poziv prvoj dami Hrvatske za dolazak na modnu reviju "Jovanka u boji", doznaje Nova.rs.

U dokumentu se navodi da poziv Sanji Musić Milanović, supruzi hrvatskog predsjednika treba uputiti što prije, a shodno protokolu, treba obavijestiti i MUP Hrvatske.

U pismu koje je dostavljeno u prilogu, Tamara Vučić navodi da je revija “Jovanka u boji” posvećena zajedničkoj povijesti “naših država i naroda”.

“Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni najfiniji materijali, koje sada, devet godina nakon njene smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, pretaču u suvremene kreacije”, navodi se u pismu.

Dodaje se da će Tamari Vučić biti izuzetna čast, ukoliko bi Musić Milanović došla na reviju koja će se održati 29. studenoga u Palači Srbija.

“S nadom da ćete mi pružiti zadovljstvo da vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog uvažavanja”, zaključuje se u pismu.