DRAMA U BEČU Rekao Hrvatu da želi spavati s njegovom ženom, policija ga našla na ulici s nožem

Beč, policija, stranci, Hrvati, austrija, provala, tirol, austrija, tuđa žena, pijanstvo, nož, Hrvati, austrija, Koruška, Hrvati, prometna nesreća, austrija, Hrvati, pucnjava, djeca, zračna puška, migranti, Njemačka, mrtva tinejdžerka, Hrvati, Njemačka, policija, Salzburg, Hrvati, banda, Državljani Srbije, Beč, austrija, oružje, austrija, smrt, Bosna i Hercegovina, Hrvat, aerodrom, Njemačka, frankfurt, novčana kazna, zatvor, krađe, obitelj iz Mostara, deportacija, deportirani iz Njemačke

U bečkom 15. okrugu Rudolfsheim-Fünfhausu zabava je eskalirala u nedjelju rano ujutro. Razlog – muškarac je želio imati spolni odnos sa ženom svog prijatelja.

Kako javlja Fenix u nedjelju navečer 52-godišnji hrvatski državljanin slavio je s 34-godišnjim prijateljem u svom stanu. Dvojica muškaraca prekomjerno su konzumirali alkohol tijekom cijele večeri.

Kada je nešto prije 2 sata ujutro supruga starijeg muškarca došla kući, 34-godišnjak je rekao da želi imati spolni odnos s njom. Istog trenutka se naglo promijenilo raspoloženje i situacija je eskalirala.

Dvojica muškaraca počeli su se vrijeđati, no 52-godišnjak je potpuno izgubio živce i kuhinjskim nožem je nasrnuo na prijatelja. Prema navodima bečke policije, žrtva je uspjela izgurati osumnjičenog iz stana. Prolaznik je policiju upozorio da teško pijani 52-godišnjak hoda ulicom s nožem. Službenici su uspjeli privremeno uhititi Hrvata. Žrtva i osumnjičeni su uslijed događaja lakše ozlijeđeni.

Policija ne navodi nacionalnost mlađeg muškarca kao ni je li uspio zavesti ženu svog prijatelja.