VIDEO  Sukob Ultrasa i policije u Tirani. Preko 50 privedenih, u bolnici policajac i navijač

Stadion HŠK Zrinjski,Tirana ,konferencijska liga

Albanski mediji donose kadrove nemilih scena koje su se dogodile netom nakon završetka drugog pretkola Konferencijske lige između domaće Tirane i mostarskog Zrinjskog u kojem su Mostarci slavili rezultatom 0:1.

Sukob pogledajte na linku OVDJE.

Nakon utakmice došlo je do sukoba navijača iz Mostara i albanske policije, a epilog nereda je više desetaka privedenih navijača.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, jedan navijač je ostao ležati na podu. Još nije potvrđeno radi li se o pripadniku navijačke grupe Ultras Zrinjski Mostar koji su u velikom broju ispratili još jedan europski nastup svoje momčadi.

Sukob pogledajte na linku OVDJE.

Kako saznajemo, velika grupa od preko 50 Ultrasa je uhićena, a na mjestu događaja je i specijalna policija.

Sukob pogledajte na linku OVDJE.

Lokalni TiranaNews potvrđuje da su deseci navijača privedeni, a pomoć se pruža i policijskim službenicima koji su ozlijeđeni nakon napada bocama i stolicama.

“Dana 19. 7. 2022. godine na stadionu “Air Albania”, nakon završetka utakmice Tirana-HSK Zrinjski Mostar BiH, prilikom izlaska navijača sa stadiona intervenirala je policija i uhitila neke gostujuće navijače koji su tijekom utakmice bacali tvrde predmete i pirotehniku. U trenutku njihovog uhićenja, ostatak navijača ove navijačke grupe su se silom i jakim predmetima suprotstavili policijskim službenicima, kako bi zaustavili njihovo uhićenje.

Policijske službe su, kako bi neutralizirale nasilničko ponašanje navijača, upotrijebile suzavac kako bi ih rastjerale. Uslijed navijačkog nasilja ozlijeđeni su policajac i navijač, koji se nalaze u bolnici, pod nadzorom liječnika, izvan životne opasnosti. U policijsko postaji do sada je 25 navijača. Obavještavamo javnost da nije bilo pucnjave te nastavljamo istražne radnje protiv ostalih navijača koji su sudjelovali u nasilnim radnjama nad policijskim službenicima", naveli su iz tiranskog MUP-a u službenom priopćenju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.