ŠTO VAM ŽELE POZNATI U 2024. GODINI Za čitatelje Hercegovina.info govorili su popularni pjevači, glumci, sportaši

Hercegovina.info

Sutra je prva prazna stranica knjige koja ima 365 stranica, a da je uspješno ispišete poželjele su vam i brojne poznate ličnosti koje je ekipa portala Hercegovina.info okupila za sve svoje čitatelje na kraju ove godine. U njihovim riječima pronaći ćete samo najljepše poruke i želje za sebe, a neki od njih su nam otkrili i svoje planove za predstojeću 2024. godinu. Nazdravimo Novoj godini i još jednoj prilici da ispravimo svoje greške te pronađite svoju omiljenu zvijezdu u nastavku teksta.

Željko Bebek, pjevač

Hercegovina.info

Čitateljima portala Hercegovina.info želim sve najljepše u 2024. godini, prije svega puno zdravlja, puno sreće u ljubavi i puno uspjeha u poslu. Čvrste i dobre obiteljske odnose i čvrste veze domovinske i iseljene Hrvatske.

Ja ću nakon obiteljskog odmora u prvom mjesecu nastaviti turneju „Bebek-50 godina karijere“, u kojoj vjerujem da dolazimo i na nastup baš u Hercegovinu.

Marijana Mikulić, glumica

Hercegovina.info

I sebi i čitateljima Hercegovina.info želim isto! Što više provedenog vremena sa najbližima, lijepih i zajedničkih trenutaka i to ne samo za praznike, nego baš uvijek. Naravno, najvažnijeg mira i ljubavi. Želim nam da ruke i oči sve djece na svijetu ne gledaju ratove, nesreću i tugu, nego da se smiju, grle i vesele. To je najbitnije.

Nemanja Bilbija, nogometaš

Hercegovina.info

Prvo bih želio zahvaliti se svima vama koji ste bili uz mene i nas u protekloj godini. Hvala za bezgraničnu podršku koju imam. Što se tiče planova, prioritet mi je da ostanemo svi zdravi, to je najvažnije. Svi moji planovi su vezani za Zrinjski i želja mi je da sljedeće godine napravimo još veći uspjeh za klub, kao i za naše navijače.

Grupa „Dalmatino“

Hercegovina.info

Svim čitateljima vašeg portala želimo zdravlje, prije svega, mir, ljubav i sreću u obitelji! A što je važnije od toga?

Šta se tiče planova, imamo već jako puno termina dogovorenih, dakle, čeka nas dosta svirke, dosta nastupa. Nameće se i potreba za novim singlom, to ćemo napraviti negdje vjerojatno oko Uskrsa! Voli vas grupa „Dalmatino“!

Duško Ćurlić, voditelj i TV ličnost

Hercegovina.info

Svim vašim čitateljima želim zdravlja, mira i sreće, jer koliko god to zvučalo nekako „obično“, gledajući i živeći svijet oko nas, mislim da nam te „jednostavne“ želje najviše svima trebaju. U ove blagdanske dane volio bih i za sebe, a i za druge, da malo smanjimo konzumerizam, a više da se posvetimo sebi i svjetovima ljudi koji nas okružuju. Ne trebaju to biti velike geste, ali topla ljudska riječ, kakva mala pomoć velika je stvar koliko god malena izgledala.

Planova nemam jer će naredna godina sama donijeti izazove i poslovne i privatne, a ja samo želim biti dostojan i dorastao tim izazovima. Želim vam svima sve najbolje od srca!

Mate Bulić, pjevač

Hercegovina.info

Dragi moji, svima vama želim puno zdravlja, puno, puno energije, emocije i neka vam dragi Bog udijeli ono što svakog čovjeka čini dostojanstvenim. Ako mi dragi Bog da zdravlja, odraditi ću dogovorene svirke, kao i ove koje su sad u tijeku dogovora, snimiti neku pjesmu, naravno, ako je dobra, a ostalo će dirigirati naša svakodnevnica. Svako vam dobro dragi moji.

Marin Čilić, tenisač

Hercegovina.info

Poželio bih svima puno sreće u narednoj godini i da provedu obilje lijepih trenutaka sa svojim najbližima. Budite najbolja verzija sebe!

Moji planovi za 2024. godinu su ostvariti što više kvalitetnog druženja i vremena sa svojom obitelji, slobodno vrijeme bolje planirati i biti efikasniji, a na sportskom planu biti motiviran i truditi se ostati zdrav.

Antonija Čerkez, pjevačica

Hercegovina.info

Ja se vodim onim da koliko daješ, toliko će ti se vratiti i puno puta mi se to i dogodilo. Što se tiče planova, ne volim planirati, ali mislim da je sada najvažnije da se fokusiram na svoj mir, da smirim svoj život, nađem svoju sreću, brinem o svom i zdravlju svih mojih. Voljela bih da se u ljubavnom životu do kraja ostvarim, a što se tiče posla, voljela bih da bude dobra kao i ova prethodna.

Želim nam svima da budemo malo zahvalniji, skromniji, ponizniji, da cijenimo sve što imamo i da se dodatno izgradimo kao osobe. Čitateljima Hercegovina.info želim isto to, hajde da naredne godine malo svi usporimo i počnemo zapažati stvari i ljude oko sebe. 

Lana Pudar, plivačica

Hercegovina.info

Moji planovi za 2024 godinu su vezani za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu i sva natjecanja i pripreme u 2024. godini bit će podređeni tome. Želim se što bolje pripremiti i pružiti najbolje od sebe što budem mogla.

Svim čitateljima vašeg portala, kao i svim vašim čitateljima širom svijeta želim u novoj 2024. godini dobro zdravlje, puno ljubavi i sreće, te da im se ispune svi planovi koje zacrtaju.

Ante Cash, pjevač

Hercegovina.info

U 2024. planiram izdati novi album, snimiti novu sezonu "Božanstvene komedije2 i razvijati projekt "Antina Garaža". To su ovi nebitniji, a od bitnijih biti dobar muž i otac. Čitateljima želim radosti i mira, kad to imaš, baš te brige za sve što nemaš.

Matej Mandić, rukometaš

Hercegovina.info

Moji planovi su da prvo s reprezentacijom napravim dobar rezultat već u prvom mjesecu na prvenstvu, a nakon toga da se vratim klupskim obavezama i da nastavimo nizati odlične rezultate. Svim vašim čitateljima želim uspješnu novu 2024. godinu!

Pamela Ramljak, pjevačica

Hercegovina.info

Svim čitateljima želim prvenstveno zdravlje, a drugo će sve doći.

Planovi su rad, odmor i druženje sa obitelji. Rekla sam sebi da ću svake godine voditi djecu u neki novi grad u istraživanje, ove godine smo bili u tri grada pa se nadam i da ćemo i u 2024. godini.

Dalibor Petko, voditelj 

Hercegovina.info

Svim čitateljima Hercegovina.info želim da imaju što više sretnih trenutaka i lijepih uspomena, uz naravno zdravlje koji je preduvjet svakoj sreći. To želim i sebi. U posljednjih par godina ne radim velike planove, dopuštam da me život iznenadi. Naravno na onaj lijep način. To si želim i ove godine. Lijepe trenutke uz ljude koje volim i ne treba mi ništa više osim toga.

Neda Parmać, pjevačica

Hercegovina.info

Plan za 2024. godinu je završiti album grupe "Gelato sisters" i nadam se sa "Feminnem".  Posvetiti ću se radu u školi pjevanja "Mikrofon.hr" koju vodimo, a svima bih poželjela da pronađu svoju strast i da napokon svi radimo što volimo i pritom fino zarađujemo. Zdravlje na prvom mjestu ipak.

Andrej Vištica, triatlonac

Hercegovina.info

Plan mi je nastaviti pomicati vlastite granice u triatlonu, te pomagati drugima da naprave isto. Vašim čitateljima želim isključivo puno sreće i zdravlja.

Jozo Vučić, pjevač

Hercegovina.info

Planovi za 2024. godinu su rad na novim pjesmama, spotovima, jako puno koncerata. Vašim čitateljima diljem svijeta želim sretnu i uspješnu sljedeću godinu, puno zdravlja i mira u cijelom svijetu. Posebno vašem portalu želim puno uspjeha u daljnjem radu i sve pohvale za dosadašnji rad.

Za kraj, 365 dana nosi 365 novih šansi, a kako bi rekao jedan pisac, u Novoj godini se nikad ne zaboravite zahvaliti prošlim godinama jer su vam omogućile da stignete gdje jeste danas. Bez stepenica prošlosti ne možete stići u budućnost. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.