FOTO   ŽRK Živinice-HŽRK Zrinjski 28:20

HŽRK Zrinjski

Hladna dvorana, kratko zagrijavanje, a onda  i dugo čekanje zbog medicinskog osoblja. Igralo se ravnopravno do 15. minute, a onda su domaće do poluvremena otišle na vodstvo 18:9.

HŽRK Zrinjski se nije uspio vratiti iako su drugo poluvrjeme rješili u svoju korist 11:10, i na kraju rezultat je  glasio 28:20 za ŽRK  Živinice. Pored rezultata koji je nerealan raduje povratak pivote u ekipi HŽRK Zrinjski Andreje Papac koja je izmamila aplauze domaće publike i 3 gola koja je postigla su mnogo značila za nju jer se oporavila nakon dužeg izbivanja zbog bolesti. Najefikasnija u Zrinjskom sa 6 golova je Iva Vučić, a kod domaćih sa 13 pogodaka Markelić Andrea.

Mlada trenerica Andrea Kolobara vodila je djevojke koje su na kraju pokazale da postoji zajedništvo među njima, a razloge poraza treba tražiti i zbog pretrpanosti u dvorani, te ove djevojke sa trenericom jedva skupe jedan trening tjedno na pola terena. Stoga je  vidljiva neuigranost, ali  proljeće donosi lijepše vrijeme i ova ekipa čeka svoju priliku da pokaže da je najkvalitetnija u svojoj kategoriji.

HŽRK Zrinjski igra ozbiljnu seniorsku ligu sa kadetkinjama koje pokazuju da mogu ravnopravno da se nose sa starijim rivalkama. 

HŽRK Zrinjski slika 1: Andrea Kolobara trener, Lucija Milićević, Monika Prskalo, Marijana Arapović, Tadea Petrović, Iva Vučić i Ivana Petrović stoje
Andrea Papac, Monika Milićević, Maja Raič, Tina Biokšić, Jelena Vrančić i Marija Cvitanović, čuče