Ždrijeb osmine finala Lige prvaka

24.02.2015

Trener Prvog plinarskog društva Zagreb Veselin Vujović zadovoljan je ždrijebom osmine finala Lige prvaka koji je hrvatskog rukometnog prvaka spojio s danskim Koldingom.

Priželjkivao sam Kolding. Danci su između naše objektivne želje Pick Szegeda i onoga što nismo htjeli, Vardara. Kolding ima iskusan sastav s dosta poznatih igrača kao što su Kim Andersson, Kasper Hvidt i Lasse Boesen. Na njihovoj strani su iskustvo i znanjem, a na našoj želja i mladost,« kazao je Vujović.

Bit će to prvi nastup Zagreba u osmini finala Lige prvaka nakon dvije sezone pauze.

»Potrudit ću se da svojim igračima ulijem mirnoću i samopouzdanje. Bilo bi dobro da pobijedimo makar i s jednim golom razlike,« dodao je Vujović.

Kapetan Zlatko Horvat također je zadovoljan ždrijebom.

»Znamo kako Danci igraju. Radi se o vrhunskoj ekipi. U teškoj skupini su bili drugi i prošli su dalje. No, vjerujem kako uz kvalitetne pripreme možemo iznenaditi i proći dalje,« kazao je Horvat.

Krilni igrač hrvatske reprezentacije smatra kako neiskustvo nekih igrača, koji još nikada nisu igrali osminu finala Lige prvaka, neće biti problem.

»Mi smo svoj cilj ostvarili, a to je plasman u osminu finala. Sada možemo igrati opušteno, a kada smo opušteni i opasni smo,« poručio je Horvat.
PAROVI OSMINE FINALA:

PPD ZAGREB (HRV) - Kolding (Dan)

La Rioja (Špa) - Veszprem (Mađ)

Montpellier (Fra) - Kielce (Polj)

Aalborg (Dan) - Barcelona (Špa)

Flensburg (Njem) - Kiel (Njem)

Dunkerque (Fra) - Paris SG (Fra)

Wisla Plock (Polj) - Vardar (Mak)

RN Loewen (Njem) - Pick Szeged (Mađ)

loading...