Neopisivo: Mostar je ponosan na Igora Karačića i Marina Marića

doček Karačića

Sati i dani koji su uslijedili nakon toga komotno se mogu svrstati u dane ponosa i slave. Ponosna ke Hrvatska na svoje rukometaše, ali ponosan je i Mostar na svoje Igora i Marina, i to je grad na Neretvi pokazao na sinoćnjem veličanstvenom dočeku svojih najboljih sinova sa koga je nažalost izostao jedan od njih zbog neodgodivih obaveza.

Vremena za organizaciju dočeka bilo je malo, ali to nije spriječilo organizatore da sve naprave točno onako kako treba i prirede Mostaru noć za sjećanje. Odavno se više ljudi nije skupilo na jednom događaju kako bi pozdravili vrhunske sportaše koji su ponikli baš u njihovom gradu.

Vrhunac svega je dolazak Igora Karačića pred razdraganu masu od nekoliko tisuća ljudi. Oduševljenje koje je nastalo u tim trenucima teško je opisati riječima, i jednostavno to je neopisivo.

Emocije su svladale Igora, emocije su svladale i njegovog oca koji je nazočio utakmicama u Poljskoj i emocije su svladale sve koji su bili na veličanstvenom dočeku. Prethodnih dana suviše smo riječi potrošili na priču o nedostatku sportske dvorane u Mostaru i u ovom tekstu to nećemo potencirati, ali činjenica da iz grada koji nema sportsku dvoranu dolaze dva svjetska rukometaša, kao i svjetski košarkaš njihovom uspjehu daju jednu ogromnu dimenziju.

Za kraj još samo jedno veliko HVALA Igoru i Marinu što su nas učinili sretnim i ponosnim proteklih nekoliko dana.

HERCEGOVINA.info