IGOR KARAČIĆ "Bilo je dosta problema, ali koga to zanima"

Igor Karačić i Matej Hrstić
HRS

Unatoč ozljedama i bolesti dijela igrača, pripreme su odrađene maksimalno koliko je bilo moguće, a Igor Karačić ne želi se previše na to osvrtati.

"Bilo je dosta problema, ali koga to zanima, na kraju gledaš igrače koje vidiš na TV-u na terenu. Ti koji su spremni igrat će, čekat ćemo ozlijeđene jer nam je svaki igrač bitan i može pomoći. Oni koji su odradili veći dio priprema sigurno će biti u prvom planu."

Karačić je također imao problema, ali sada je spreman.

"Posljednjih dana sam na sto posto, uvijek sam tu za ekipu i na raspolaganju izborniku i momčadi. Spreman sam pomoći da tu utakmicu odigramo što kvalitetnije."

Kao i obično, optimist je i ima velika očekivanja.

"Godinama imam optimizam, samo što rezultati ne dolaze uvijek. Vjerujem u našu mladost i naše iskustvo, u naš stožer. Moramo biti koncentrirani od prve do posljednje sekunde i pobijediti u toj važnoj utakmici protiv Španjolske", kaže Karačić i dodaje:

"Svaki igrač i svaka ekipa imaju svoj cilj. Dok god osjećam da mogu pomoći, moji ciljevi kao i uvijek u karijeri bili su veliki. Želim biti na raspolaganju izborniku od prve do zadnje sekunde prve utakmice, a dalje idemo korak po korak."

"Radujem se toj utakmici, dvorana će biti puna naših ljudi."

Sportnet.hr