HMRK Zrinjski: Spavaš li mirno rukometna Premijer ligo?

zrinjski - bosna

Možda je za nekoga to iznenađenje, ali za one koji prate rad Plemića znaju
da je to rezultat mukotrpnog rada i zalaganja. Rukometaši Zrinjskog se za ovo pripremaju u najmlađim kategorijama svoje Omladinske škole i rezultat te škole su ovi rezultati.

Dobar rad škole uz dozu mostarskog mangupluka za koji protivnici nemaju rješenja je trenutno treće mjesto na premijerligaškoj ljestvici.

U prvom dijelu prvenstva spletom nespretnih i nesretnih okolnosti doveli su da je Zrinjski izgubio nekoliko domaćih bodova, i uz te bodove danas bi Plemići vjerojatno bili i prvi na ljestvici. Kako je moto Zrinjskog ne žaliti za prošlošću Plemići su se spremili za budućnost i danas ne spava mirno ni Vogošća koji trenutno drži prvo mjesto u PL BiH.

Za Zrinjski ne postoje prepreke. Dokaz je to ona putešesvija u Rusiju gdje su ispali iz velikog međunarodnog natjecanja zahvaljujući samo nerazumijevanju ljudi koji su
inzistirali da se utakmica sa Krasnodarom bez obzira na sve okolnosti o kojima smo iscrpno pisali. Danas sa sigurnošću možemo konstatirati da nije bilo u pitanju nerazumijevanje nego strah.

Da dobro ste pročitali. Veliki Krasnodar koji ima višestruko veći proračun od Zrinjskog strahovao je od mostarske mladosti. Da su odigrale dvije ravnopravne utakmice Zrinjski bi srušio i tu rusku prepreku.
Nakon toga bi se opet morali vraćati na probleme oko dvorane, slušali bi šuplje priče i obećanja i na kraju bi Plemići opet ostali sami protiv svih.

Naravno ne doslovno sami jer Plemići imaju svoju vjernu publiku koja je uz njih na svakoj utakmici. Navijače kakve ima HMRK Zrinjski poželjeli bi i neki klubovi iz drugih sportova,  ali u ovom našem mostarskom slučaju ljubav se ne kupuje novcem. Ovu izuzetno pozitivnu priču iz grada na Neretvi ne može nitko i ničim platiti. Mostarska mladost  vođena mladim i ambicioznim ljudima iz Uprave kluba sprema je za još veće domete.

Sklanjajte se sa puta jer ide HMRK Zrinjski koji ruši sve pred sobom i na kraju ne možemo ne upitati: Spavaš li mirno rukometna Premijer ligo?

HERCEGOVINA.info