Gradski derbi: Plemkinje dočekuju Katarinu

Zrinjski-Goražde
Evo što za naš poratl kažu igračice Zrinjskog povodom današnje utakmice:

Nikolina Čutura: Pred nama je teška i zahtjevna utakmica, borit ćemo se od prve do zadnje minute. Očekujemo veliku podršku navijača i nadamo se uspješnom rezultatu.

Ivana Drežnjak: Danas nas čeka zahtjevna utakmica, tu okečujem borbenost cura i dobar razultat, jer smo vrijedno radili i pripremali se. Bit će dosta napeto i zanimljivo, zato pozivam gledatelje da dođu u sto većem broju i podrže nas.

Dea Vuković: Ekipa je spremna i voljeli bi pobjediti, ako ništa ostavit cemo srce na terenu.

Ivana Mlakić: Gradski derbi godinama ima neku posebnu draž, bez obzira koliko u datom trenutku jedna ili druga ekipa bila bolja ili lošija. U današnjoj utakmici Katarina je favorit, oni su ušli u ovu sezonu s velikim ambicijama. Za razliku od njih mi smo u drugoj poziciji, igramo bez ikakvog pritiska i imperativa. Ali to ne znači da danas nećemo dati sve od sebe na terenu i pokušati pobijediti. Raduje me to što zadnje 3-4 utakmice dobro igramo. Nadam se da će i danas tako biti i da ćemo moći iznenaditi sve i osvojiti 3 boda.

Utakmica HŽRK Zrinjski-HRK Katarina igra se danas u 17. sati, a ovo je i pozivnica svim ljubiteljima rukometa da danas dođu pogledati Gradski derbi.

HERCEGOVINA.info