FOTO  Gabrielle Leese: Zrinjski je život i više od toga

HŽRK Zrinjski, slavlje, Gabrielle Leese, HŽRK Zrinjski

Plemkinje su u subotu nadigrale Krajinu koja im je najveći konkurent za povratak u društvo najboljih. Sve rukometašice Zrinjskog osigrale su sjajnu utakmicu, a jedna od junakinja pobjede je vratarka Gabrielle Leese koja je svojim obranama izluđivala protivnice.

Kao prvo čestitke na pobjedi nad Krajinom?

Hvala puno na čestitkama.

Jedna si od junakinja pobjede. U čemu je tajna tvojih dobrih obrana?


Što se tiče moji obrana, najvažnija stvar je da pomognem ekipi da primi što manje golova. Tajna dobrih obrana je u tome da moram biti strpljiva, koncentrirana I uvjerena u sebe.

Navijači su u nekoliko navrata skandirali tvoje ime. Kakvi su osjećaji kada te navijači toliko vole?


To je jako dragocjen osjećaj i fenomenalna mi je bila njihova podrška kroz cijelu utakmicu i stvorili su nam najbolju atmosfera. Navijači su kao krv koja teče našim venama i ključni su za naše nade i snove.

Nakon susreta vidjeli smo i suze na tvom licu? Koliko ti znači ova pobjeda?

Ovaj pobjeda mi naravno puno znači. Zrinjski pripada Premijer ligi I znali smo da će nam Krajina biti veliki test. Borili smo se do kraja I zasluženo uzeli 3 boda. Preponosna sam na svoje suigračice.

Zrinjski je na korak do povratka u Premijer ligu, hoće li Plemkinje do kraja zadržati prvo mjesto?


Kao što sam rekla Zrinjski pripada Premijer ligi pa mi kao igračice imamo odgovornost da još pokažemo nasu kvalitetu I talenta do kraja sezone. Ja znam da mi možemo zadržati prvo mjesto do kraja sezone, ali moramo još raditi I truditi. Ne sumnjam da hoćemo.

Koliko tebi i tvojim suigračicama znači što imate sjajne trenerice?

To nam puno znači jer uvijek su tu za nas i konstantno se bore za ekipu. Velika nam je privilegija imati trenerice koji se brinu za nas i guraju nas naprijed.

Kavi su ti planovi za budućnost što se tiče rukometa?

Rukomet je za mene velika strast I ljubav, želim dati što više od sebe i napredovati što više mogu. Imam neke druge opcije također za svoju budućnost, ali rukomet je od njih moj najveći san.

Za kraj imaš li neku poruku za navijače i naše čitatelje?

Na zadnjoj utakmicu bili ste fenomenalno za nas, pozivam sve navijače I ljubitelje rukometa opet budu naš 8 igrač, i da nas pomognu vratiti Zrinjski tu gdje je nekad bio, jer znate, Zrinjski je život i vise od toga!