FOTO  Mostarske mažoretkinje slave svoj 20-ti rođendan velikim koncertom

Mostarske mažoretkinje, mažoretkinje, rođendan
Sam vrhunac slavlja biti će upravo veliki završni koncert na kojemu će se na najsvečaniji način upravo obilježiti ova obljetnica.

Na koncertu će se kao i dosadašnjih godina predstaviti svi timovi Mostarskih mažoretkinja, - naši prvi timovi će izvesti svoje koreografije s kojim su osvojili brojna odličja na Državnom i Europskom prvenstvu 2015.godine , a naravno predstavit će se i sve naše članice, od onih najslađih i najmlađih pa sve do naših najstarijih članica.
Kao i svake godine na našim koncertima imamo i nama drage goste kao i mnoge specijalne točke iznenađenja.
Ove godine smo zaista ponosni što ćemo kao specijalne goste imati sudionike regionalnog show-a X Faktor Adija- Adnana i Tarika koji su pokupili brojne simpatije publike širem regije i presretne smo što će upravo oni biti ti koji će sa nama slaviti naš rođendan.
Osim njih tu će biti i brojni mažoret prijatelji koje smo posebno samo za ovaj rođendan pozvale da skupa sa nama proslave naš jubilej, jer kako drugačije slaviti rođendan ako ne uz bliske prijatelje- Mažoretkinje grada Vukovara, Pulske mažoretkinje,Mažoretkinje iz Samobora, Sinja,Rijeke, Vrbovca,Kotora.

Gosti koncerta biti će i Hrvatska glazba Mostar, te Puhački orkestar Kud Željezara iz Zenice.
Koncert će biti jedan kolaž plesa, pjesme naših gostiju te kao i svake godine prožet sa nezaobilaznim točkama iznenađenja a tu će biti i nagradna igra za posjetitelje koncerta.

Koncert je zakazan za 25.10.2015. sa početkom u 20.00 sati

Cijena ulaznice je 5 KM .

Prodaja ulaznica od ponedjeljka ,19.10.2015 ,mogu se kupiti svaki dan na blagajni HD Herceg Stjepan Kosača u terminima od 10.00 do 13.00 i od 18.00 do 20.00 h.