LANA PUDAR PROSLAVILA PUNOLJETNOST Nakon Svjetskog prvenstva nasmijana plivačica konačno u društvu prijatelja u Mostaru

Lana Pudar rođendan
Instagram Lana Pudar

Lana Pudar, najbolja bosansko-hercegovačka plivačica, nedavno je napunila 18 godina, a sada je to i obilježila organiziranjem proslave na kojoj su se našle njene najbliže prijateljice.

Podsjećamo, sjajna Pudar je svoje punoljetstvo dočekala još 19. siječnja, ali je tek sada odlučila napraviti proslavu, jer je prave rođendanske dane provela sa svojim timom u pripremama za još jedno natjecanje u nizu, gdje je branila boje svoje države. Baš prije nekoliko dana, sa Svjetskog prvenstva u Dohi, Mostarka je donijela broncu i još jednu prestižnu nagradu Bosni i Hercegovini, a sada je konačno dobila pauzu i priliku da u svom rodnom Mostaru proslavi rođendan.

Lana Pudar rođendan

Na Laninom Instagram profilu objavljene su fotografije s proslave, na kojima se vidi nasmijana plivačica s prijateljima, a objava je izazvala lavinu komentara i lajkova brojnih pratitelja, fanova, ali i poznatih ličnosti.

"Aktiviran način rada odraslog čovjeka" stoji u Laninoj objavi na društvenim mrežama.

Lana Pudar rođendan

Svoju čestitku u komentaru je ostavila i Razija Mujanović, jedna od najboljih košarkašica u povijesti bh. sporta, a Mujanović nije štedjela lijepe riječi, što su primijetili i fanovi.

„Sretan rođendan draga Lana. Prije svega, želim ti dobro zdravlje i mnogo sreće i uspjeha u godinama ispred tebe. To što si ti napravila do svoje 18. godine, mnogi nisu za 88 godina. Žao mi je što svaki put kada staneš rame uz rame s drugim natjecateljkama i pogledaš na lijevo/desno znaš da nemate iste početne pozicije, znaš da oni imaju sve uvjete za rad i velike uspjehe, znaš da iza njih stoji cijela država i sve institucije, ali iz iskustva znam da je tada medalja još sjajnija“, napisala je Mujanović u komentaru, aludirajući na dobro poznatu situaciju u kakvim uvjetima najbolja plivačica Bosne i Hercegovine trenira i njeguje svoj talent.

Lana Pudar rođendan

U nastavku joj je kazala kako je osobno ponosna i da rado u svojim krugovima ljudi govori baš o njoj i tome kako osvaja svijet.

„Draga Lana, ni lijevo, ni desno, nego pravo ka novim medaljama i uspjesima. Slavi ih sa svojom obitelji i trenerima. Vaše su“, zaključila je Mujanović ispod Lanine objave.

Lana Pudar rođendan

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.