Goran Ivanišević neće biti hrvatski Davis Cup izbornik

Humanitarna akcija, Goran Ivanišević, Davis cup, tenis, Međugorje, Goran Ivanišević, Marin Čilić, Goran Ivanišević, UAE Royals, Međunarodna teniska premijer liga, tenis, tenis, Goran Ivanišević, povijest, Goran Ivanišević, tenis, Goran Ivanišević, tenis, Goran Ivanišević, Kuća slavnih
Nakon odlaska Gorana Prpića s mjesta izbornika Davis Cup reprezentacije, Goran Ivanišević je ponudio plan po kojem bi preuzme brigu o muškom tenisu u svim dobnim kategorijama, HTS-a odbio njegovu ponudu i u službenom priopćenju naveo kako je Ivanišević "prihvatio ponudu da na volonterskoj osnovi vodi Davis Cup reprezentaciju protiv Japana", javila je Hina.

"Ma kakvo volontiranje, u Americi se volontira. Da li vam ja izgledam kao netko tko će volontirati? Mogu ih odvesti jedino u neki od japanskih restorana u gradu na sushi. Razočaran sam. Ponovno sam pokušao biti izbornik, ali jednostavno mi nikako ne ide", kazao je Ivanišević te dodao kako "trećeg puta neće biti".

Ivanišević se i 2006. godine kandidirao za mjesto izbornika hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije, no i tad je odbijena njegova ponuda. Dodao je da, koliko on zna, za sada nema nikoga tko bi vodio hrvatske tenisače te pretpostavlja kako će oni ići sami u Japan.

Fena