Zlatko Dalić - Rusija naših snova

zlatko dalić, knjiga
Ekumenski odbor Grada Rijeke organizirao je 19. siječnja u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci, u okviru Molitvene osmine za jedinstvo kršćana, panel predstavljanje knjige 'Zlatko Dalić - Rusija naših snova', piše IKA.

Uz izbornika Dalića govorili su: nekadašnji izbornik Miroslav Ćiro Blažević, izbornik U-21 Nenad Gračan, glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko i novinar Sportskih novosti Dražen Antolić. S gostima je razgovarala Helena Anušić, a u glazbenom dijelu nastupili su članovi Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije.

Uz predstavnike Ekumenskog odbora, događaju su nazočili riječki nadbiskup Ivan Devčić, generalni vikar Riječke nadbiskupije Emil Svažić, članovi Uprave i marketinga HNK Rijeke te mnogi uvaženi gosti.

Izbornik Dalić izrazio je radost zbog dolaska u Rijeku, gradu u kojemu je svojevremeno bio i trener HNK Rijeke. Knjiga će biti trajni zapis svega onoga što se događalo u Rusiji i zahvala svim igračima za uspjeh i najljepše ljeto, rekao je Dalić. 'Ovo je moja zahvala njima. Oni su Hrvatsku pokrenuli i oni su nas učinili sretnima i ponosnima. Ovo je zahvala i svim navijačima.'

U nastavku je izrazio želju da knjiga bude putokaz mlađim generacijama i poticaj za izgradnju zajedništva i vjere. Ustrajnošću, hrabrošću i poniznošću može se puno izgraditi, poručio je izbornik.

 

IKA