Željezničar protivnik za rođendan, Hajduk na Braču

Muke s terenima

Ali, ne zna se još s kojim, čekat će u Hajduku vremensku prognozu i onda vidjeti koji će travnjak u Splitu i okolici biti takve kvalitete da bi se na njemu mogla igrati utakmica. U obilazak Postira otišao je trener Edoardo Reja, na licu mjesta uvjerio se da su domaćini uredili travnjak. Sad se polako pokazuje da su bijeli u lošem terminu odradili pripreme u Španjolskoj. Bolje bi bilo da su sada u Španjolskoj kada su ondje jači klubovi da mogu igrati utakmice.

Ovako se Reja muči, traži teren, protivnike i sve to s nekakvom mukom. A Hajduk do početka prvenstva neće ni igrati neku jaču utakmicu i upitno je u kakvoj će formi dočekati neugodni Slaven Belupo. Jedino što će biti vrijedno spomena je rođendanski dvoboj za Željezničarom koji bi se trebao igrati u subotu, na 99. Hajdukov rođendan.

– Očekujemo potvrdu iz Sarajeva, vjerujem da će nam u subotu Željezničar biti gost. Za srijedu još tražimo protivnika, vidjet ćemo s potencijalnim rivalima. A nakon Željezničara ulazimo u ritam uoči početka prvenstva, znači jedan trening dnevno i rad s loptom, dotjerivanje igre – kazao je Hajdukov šef struke Ivica Šurjak.

Odluka o Andersonu

A dok je Reja šetao po Braču i tražio travnjak, u hotelu "Park" Šurjak je odrađivao završni krug pregovora o Brazilcu Andersonu. Reja je Šurjaku poručio kako bi Brazilca rado vidio na treningu do srijede, pa onda donio konačnu odluku, a Andersonovim menadžerima se više ne čeka, smatraju da je njihov igrač dovoljno pokazao i da Hajduk može odlučiti želi li ga angažirati.

vecernji.hr