Zašto Luka Modrić treba biti proglašen najboljim na svijetu: ‘On je s drugog planeta, došao je igrati nogomet s nama smrtnicima

Luka Modrić, Real Madrid, Vatreni, utaja poreza, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
...edavno se okitio titulom najboljeg igrača Europe, a FIFA je povodom toga izdvojila što o njemu kažu ljudi iz svijeta nogometa.

"Modrić je, kao i Iniesta, s drugog planeta. Došao je igrati nogomet s nama smrtnicima i među najboljima je na svijetu", jasan je Modrićev suigrač iz reprezentacije Ivan Rakitić.

Njegov drugi suigrač, onaj iz Reala, Casemiro uspoređuje ga sa Zidaneom: "Zidane je vidio stvari koje drugi ne vide, a ista je stvar s Lukom", rekao je.

"Modrić zaslužuje nagradu najboljeg na svijetu i ja bi bio sretan kao da sam je ja dobio"; iskreno je rekao kapetan Reala i Lukin veliki prijatelj Sergio Ramos.

Legendarni Robert Prosinečki također ima samo riječi hvale: "Ne postoji parametar po kojem Luka ne zaslužuje titulu najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti".

Čak i Peter Schmeichel, čiju je Dansku baš Hrvatska eliminirala u osmini finala nakon jedanaesteraca, priznaje da je najbolji: "Luka je na Svjetskom prvenstvu igrao sjajno, zabijao golove, stvarao prilike, borio se i bio pravi kapetan".

I riječi Jamie Redknappa ostat će zapamćene: "Uvijek me je frustriralo koliko je Modrić podcijenjen. On je igrač koji je uvijek spreman primiti loptu, zadržati je i pronaći rješenje. On je hrabar igrač. Jednostavno, najbolji veznjak na svijetu".


Ovo su samo neke od reakcija, a Luka zasluženo dobiva - samo pohvale.

Izvor: narod.hr