Široki svladao Borac 2:1 i plasirao se u finale Kupa BiH

Široki - Željo
Nakon nule u Banjoj Luci, večeras je Široki ipak trijumfirao i to na krilima sjajnog Wagnera.

U prvih 20 minuta nekoliko ‘sitnih' prilika, no Bilobrk i Ružić nisu imali posla. Barišić je u 26. minuti pucao preko gola iz slobodnjaka, a zatim je Wagner iz slične pozicije puca u okvir gola, no brani Ružić.

Širokobriježani su poveli u 30. minuti, a sjajni Brazilac Wagner bio je strijelac. Gosti iz Banja Luke izjednačili su samo šest minuta kasnije. Na 1:1 izjednačio je Ilić.

U nastavku, kako smo mogli i očekivati, Borac se povukao, a Široki je krenuo s jakim napadima. Plazonić je u 48. minuti dobro pucao, no golman gostiju izacuje u korner.

U 55. minuti Ćorić je dobro ubacio, Kresinger malo kasni. Domaći su u dva navrata tražili penal, no sudija se nije oglašavao.

Do kraja utakmice gledali smo napade Širokog, koji je preko svog najboljeg igrača u 84. minuti stigao do gola i finala. Wagner je volej udarcem matirao gostujućeg golmana za veliko slavlje domaćih.

ŠIROKI BRIJEG - Stadion Pecara. Gledatelja 1000 . Sudac: Šehović. Prva utakmica: Borac - Široki Brijeg 0:0.
.
ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Barišić, Zakarić, Wagner, Ćorluka, Kožulj, Brekalo, Karačić, Plazonić, Kresinger, Marković. Trener: Blaž Slišković.

BORAC: Ružić, Jevtić, Ilić, Predragović, Jović, Žeravica, Subić, Kostić, Bečelić, Grujić, Radinović. Trener: Vlado Jagodić.

ABCportal.info