FOTO  Sanin Klarić: Mladi nogometaš Zrinjskog koji je s tri pogotka potopio Velež

Sanin Klarić, HŠK Zrinjski
Sanin je iz prave sportske obitelji, i njegov stariji brat Ildar veoma uspješno nastupa za juniore Zrinjskog. Evo što je Sanin rekao za naš portal HERCEGOVINA.info:

Kao prvo kada si počeo trenirati nogomet?

Nogomet sam počeo trenirati od svoje 6 godine ,prvo sam igrao u Branitelju ,ali pošto je moj brat Ildar prešao u Zrinjski, tako sam i ja na nagovor moga oca prešao među Plemiće.

Što ti kao mladom momku i nogometašu znači igranje za HŠK Zrinjski?

Meni, kao i svima ostalima što treniramo u Zrinjskom , to znači mnogo jer je to jedan od najvećih klubova u bih i čast mi je da igram za Plemiće. Volio bih da zaigram u skorijoj budućnosti za prvi tim Zrinjskog.

Tko ti je najveća potpora za igranje nogometa?

Moja najveća potpora su moj otac i moj brat , kao i moja i majka i sestra koji mi pružaju veliku potporu u životu.

Koga od trenera u omladinskoj školi možeš izdvojiti da si od njega najviše naučio?

Ne mogu baš izdvojiti jednog, tu su bila 3 trenera od kojih sam najviše učio. Od naše legedene Tarambe Skočajića, sadašnjeg pomoćnog trenira prvog tima Dalibora Cvitanovića, i mog sadašnjeg trenera Dražena Bogdana.

Imaš li nekog uzora u prvom timu Zrinjskog, nekoga tko ti je najdraži igrač?

Ne mogu nikoga izdvojit iz prvog tima, svi su po meni veoma dobri, ali kada bi nekoga izvdvajao to bi bio Deni Simeunović , a moj najdraži igrač je svakako Dider Drogba.

Kako komentiraš igru svog uzrasta u ovoj godini?

Pa vazda se može bolje , mi veoma dobro igramo i imamo odličnu generaciju koja se može boriti s svakom ekipom i mi svaku utakmicu idemo na pobjedu.

Jučer si bio junak Gradskog derbija i sa tri pogotka si torpedirao Velež. Kakvi su osjećaji bili nakon utakmice?

Gradski derbi za svakoga tko igra je veoma poseban , a još više je poseban kad zabijete gol. Jučer smo se morali vraćati nakon što su nas poveli , ali nisam ja jedini zaslužan za tu pobjedu nego svi moji suigrači i naš trener.

Što možemo očekivati od pionira Zrinjskog u ovoj sezoni, može li se do titule?

Ove godine od pionira sigurno možete očekivati prvo mjesto, jer smo dosada već pokazali da nam nitko ne može parirati i da smo boljom igrom svaku utakmicu pobijedili.

Kakvi su tvoji osobni planovi za budućnost?

Moji osobni planovi u budućnosti su sigurno da nastavim zabijati golove, te da se ovaj moj golgeterski skor nastavi i iduće godine kad pređem u kadete.

Poruka našim čitateljima za kraj.

Savjetovao bih svim čitatateljima da nastave bodriti Zrinjski, jer oni su naša najveća potpora kad izađemo na teren.

HERCEGOVINA.info