Ronaldo odabrao zamjenu za Modrića, stiže bh. reprezentativac?

luka i ronaldo

... u osvježavanje svlačionice. Cristiano Ronaldo je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa (0:3) pokazao da je unatoč slabijem ulasku u sezonu, još uvijek u vrhunskoj formi te da je ključan čovjek u odlučujućim utakmicama.

Portugalac je s dva gola produžio Realov plan o spašavanju sezone, a bez obzira na 13 bodova zaostatka za Barcelonom u ligi te ispadanju iz Kupa od Leganesa, kraljevi će ovu sezonu gotovo sigurno proglasiti uspješnom ukoliko dođu do finala u Kijevu te treću godinu zaredom podignu trofej osvajača Lige prvaka, javla Goal.

Real je u proteklim prijelaznim rokovima bio relativno štedljiv te nisu trošili novce kao najveći konkurenti i možemo očekivati kako bi Perez ovog ljeta mogao otključati klupsku blagajnu i krenuti u osvježavanje svlačionice.

Engleski mediji sve češće spominju kako će se ponajbolji igrač Reala Luka Modrić vratiti na Otok te da u kraljevskom klubu traže kvalitetna rješenja koja bi trebala nadomjestiti njegov odlazak.

Budući da je u pitanju osjetljiva pozicija te da je Modrić svojim loptama najčešće 'hranio' Ronalda, u proces traženja njegove zamjene uključio se i sam Ronaldo. Tako barem tvrde u Diario Golu, a ovaj španjolski medij navodi i kako će Modrićeva zamjena biti veznjak Juventusa i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.