Ronaldo je već prošao liječnički pregled u Munchenu i novi je igrač Juventusa

ronaldo
... tog kluba Luciano Moggi.

Nakon što su španjolski mediji u javnost pustili informaciju da portugalski napadač već neko vrijeme razgovara s talijanskim prvacima te da u Torinu traži kuću, u Italiji se počelo pričati o tome ima li smisla 33-godišnjaka platiti 100 ili više milijuna eura, koliko je iznosila, vjeruje se, Juventusova ponuda Realu.

Točku na tu priču stavio je Mggi tvrdnjom da je, prema njegovim saznanjima, Ronaldo već potpisao nakon u tajnosti obavljenih liječničkih pretraga u Munchenu.

Iz Juventusa demantija o toj temi nema. Sve što je stiglo iz najjačeg torinskog kluba jest da nemaju komentar, što baš i ne zvuči odveć uvjerljivo.

Inače, Ronaldo se na odlazak iz Madrida odlučio u siječnju, nakon što je klub omogućio zainteresiranima - ovo se ne odnosi na direktnog konkurenta Barcelonu, bivši Ronaldov klub Manchester United (pre)bogati PSG - da ga dovedu za ''tek'' 100 milijuna eura.

Portugalac je ovu brojku shvatio kao uvredu i tu donio konačnu odluku o odlasku, što se moglo zaključiti i iz njegovih riječi nakon osvajanja Lige prvaka, kada je kazao da je ''bilo lijepo nositi dres Real Madrida''.