Redknapp: S Lukom bi otišli i ostali, bio bi to pravi egzodus

Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Manchester United, Alex Ferguson, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Liverpool, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, villas boas, Harry Redknapp, Chelsea, Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
- Luka je fantastičan igrač. Nikad me nećete čuti da se žalim na njega - rekao je Tottenhamov trener Harry Redknapp u razgovoru za People, nedjeljno izdanje Daily Mirrora...

- Baš kao i kad su u pitanju ostali momci iz Hrvatske - Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar - nemam se što žaliti. Hrvati ne sjede u zlovolji, ne bacaju nervozno igračke iz košare zato što ne igraju. Dolaze na trening spuštene glave i rade žestoko da bi se vratili u prvi plan. Volio bih da je s drugim igračima lako kao što je njima trojicom - elaborirao je Redknapp generalno da bi se potom ponovno fokusirao na Modrića, igrača koji je ostao u klubu unatoč ovoljetnoj Chelseajevoj ponudi od 40 milijuna funti.

- Nitko mi ne može reći da postoji igrač kojem glavu ne bi zavrtjela ponuda od 130.000 funti tjedne plaće. Ne mogu Luku kriviti što je reagirao na taj način. On je samo čovjek.

- Poznajem nogometaše koji u takvoj situaciji ne bi nikad više zaigrali za klub. Izašli bi iz predsjednikova ureda i pritom svom snagom zalupili vratima. Uvjetovali bi da ih se pusti. Luka nije takav.

- Ako je i bio razočaran, nisam to uopće primijetio. Niti jedan dan nije potonuo u zlovolju.

- Obožavam ga kao igrača. Da sam ga izgubio, bio bi to golem udarac za klub. Poslali bismo njegovim puštanjem loš signal i ujedno bismo pred predsjednikovim vratima imali hrpu igrača sa željom da ih se pusti.

Ponovno se Harry dotaknuo sjevernolondonskog rivalstva s Arsenalom.

- Jako bih volio da završimo ove sezone ispred njih. Izgubio bih od Arsenala utakmicu na White Hart Laneu kada bi mi bilo zagarantirano da ću na kraju biti bolji.

izvor: 24sata.hr