FOTO/VIDEO  Rakitić i Bale svaki po dva: Hat-trick Ronalda

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Sevilla, Ivan Rakitić, Luka Modrić, nogomet, nogomet, Chelsea, Galatasaray, Schalke, Real Madrid, Liga prvaka, Real Madrid, Valladolid, Real Madrid, sevila, super kup, Real Madrid, Real Madrid, Svjetsko klupsko prvenstvo, San Lorenzo, nogomet, Gareth Bale Velški nogometaš, nogomet, Real Madrid, Real Madrid, Mario Zovko, Real Madrid
U posve nevjerojatnoj utakmici u kojoj je bilo svega i svačega, a najviše golova, Real Madrid je na svome Santiago Bernabeuu u sklopu 11. kola Primere pobijedio Sevillu sa 7-3.

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić je postigao dva pogotka za Sevillu, jedan iz penala, a drugi sjajnim udarcem ljevicom s ruba šesnaesterca, a mogao je i do hat-tricka, ali je iz drugog pokušaja s bijele točke poslao loptu preko grede. Ukupno sada na kontu ima već sedam ligaških golova. S druge strane, Luka Modrić je ušao u igru tek u 71. minuti.

Skupo plaćeni Gareth Bale je zabio prva dva gola na utakmici, a kad je Cristiano Ronaldo u 32. minuti pogodio s bijele točke nakon jednog od tri sumnjivo dosuđena penala ove večeri, te nakon toga salutirao u stilu Marija Mandžukića (čini se da je salutiranje upućeno predsjedniku Fife Seppu Blatteru), činilo se da je Real riješio pitanje pobjednika. No, uskoro je dosuđen i jedanaesterac za Sevillu koji je iskoristio Rakitić, a u 40. minuti je Carlos Bacca smanjio na 3-2.

Drugo je poluvrijeme donijelo još pet golova. Bale je asistirao najprije za Karima Benzemu, a potom i za Ronalda, pa su Madriđani u 60. minuti vodili s 5-2. Novu je nadu Andalužanima donio Rakitić fantastičnim pogotkom u 63. minuti, ali do kraja je Real pospremio još dva gola iza leđa Beta i zaključio priču. Ronaldo je zabio svoj treći, a Benzema drugi pogodak na utakmici.

Portugalac sada ima 11 pogodaka na kontu i dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca s Diegom Costom, a zanimljivo je da je u ovoj utakmici skrivio i penal koji u 74. minuti nije iskoristio Rakitić. Spomenimo još i da je Sevilla od 76. minute imala igrača manje jer je drugi žuti karton nakon udaranja Modrića dobio M'Bia.
Trećeplasirani Real se ovom pobjedom vratio na šest bodova minusa u odnosu na vodeću Barcelonu. Dodajmo još da je Valencia neočekivano kod kuće izgubila od ''fenjeraša'' Almerije s 2-1. ''Šišmišima'' je to treći poraz u nizu.

Izvor: dnevnik.hr