Prognoza za vikend: Kiša golova!

HŠK Zrinjski, NK GOŠK, Stadion HŠK Zrinjski, Ultrasi, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar

...situacija je trenutno znatno drukčija te nakon sedam odigranih kola Gabeljani na svom kontu imaju 9 bodova. Pokazala je ekipa iz Gabele da nije u stanju samo zabiti na teškom gostovanju, već i pobijediti što dokazuju ovosezonske pobjede na Koševu i Tušnju, dok su unatoč postignutom pogotku, poraženi otišli s gostovanja u Bijeljini te na Grbavici (2:1, 3:1). Među najistaknutijim pojedincima ekipe koju vodi Slaven Musa jesu upravo bivši/sadašnji Plemići Mile Pehar, Rijad Kobiljar te vratar Dalibor Kozić. 

Što tek reći o momčadi Blaža Sliškovića? Na koji način opisati ekipu koja je u posljednja tri prvenstvena kola postigla 10 golova, pritom pobijedivši ekipe Slobode, Viteza i Čelika? Dovoljno bi bilo kazati da su aktualni prvaci s razlogom glavni favoriti za ponovno osvajanje Premijer lige Bosne i Hercegovine, a svoje ambicije pokazuju već u ranoj fazi prvenstva te sa sigurnošću možemo reći da trenutno izabranici Blaža Sliškovića igraju najljepši nogomet u državi.

Posljednjeg se prvenstvenog susreta s Gabeljanima navijači Zrinjskog nerado sjećaju. Prije nešto više od četiri godine, GOŠK je odnio puni plijen sa stadiona HŠK Zrinjski, pobijedivši Mostarce rezultatom 0:3! Bila je to ujedno sezona u kojoj je GOŠK ispao iz najelitnijeg ranga natjecanja, no ponovno su tu i spremni su zakomplicirati stvari za one najbolje. U taboru Plemića ne bježe od uloge favorita, no svjesni su da je pred njima jedno veoma nezgodno gostovanje s kojeg su se mnogi znali vratiti praznih ruku, a to je su najbolje na svojoj koži osjetili aktualni osvajači kupa BiH, NK Široki Brijeg.

Plemići su, uostalom kao i njihovi navijači, rado viđeni gosti na stadionu "Perica - Pero Pavlović" što dokazuje činjenica da su godinama gosti na memorijalnom turniru "Andrija Anković", kojeg su i osvojili u više navrata. Podrška igračima Zrinjskog ni ovog puta neće izostati te se očekuje da će gostujući navijači još jednom u velikom broju bodriti voljeni klub te  prirediti vrhunsku atmosferu u kojoj će se Plemići osjećati kao domaća momčad. Trenutna forma obje ekipe jamči nam dobru utakmicu na terenu, a nadamo se da će tribina stadiona u Gabeli biti ispunjena do posljednjeg mjesta, kako i dolikuje hercegovačkom derbiju. 

 

Subota 16.9.2017 u 16:30, stadion "Perica - Pero Pavlović" u Gabeli!

HERCEGOVINA.INFO