FOTO  Pioniri HŠK Zrinjski: Zasluženo smo osvojili naslov prvaka

Pioniri Zrinjskog prvaci!
Mladi Plemići su u posljednjem kolu u diretktnom duelu koji je odlučivao o prvom mjestu svladali Velež na gostovanju rezultatom 2:1, i tako potvrdili da su najbolji u županiji.

Nakon pobjede uslijedilo je slavlje mladih nogometaša Zrinjskog, i evo što su neki od njih rekli za naš portal HERCEGOVINA.info.

Sanin Klarić: Zadovoljan sam sa ovom sezonom. Ovo je bila moja najbolja sezona u dresu Zrinjskog i nadam se da ćemo se pokazati u dogirvanju, a ovo prvo mjesto smo zaslužili.

Teo Rozić: Trenirali smo teško tijekom cijele sezone , borili se do kraja i zasluženo osvojili naslov prvaka

Nikola Šunjić: Cijele sezone smo jako trenirali, i to nam se na kraju ispalitlo. Mislim da smo zasluženo osvojili titulu i da možemo dogurati do samog kraja.

Ivo Jurišić: Od samog početka prve polusezone shvatili smo ovu ligu ozbiljno,  pred kraju ove polusezone malo smo se opustili, ali vrijedan rad kroz čitavu godinu doveo nas je do završnice i osvajanje titule prvaka HNŽ-a

Pero Džidić: Jako smo cijenili i slušali trenera ove godine i mislim da je to razlog osvajanju prvensta. Za nas tek sada počinju teške utakmice u doigravanju za naslov državnih prvaka.

HERCEGOVINA.info