Odlična atmosfera pred utakmicu sezone na Pecari, Škripari mobiliziraju navijače da dođu na tribine

NK Široki Brijeg, FK Velež, Škripari, Premijer Liga BiH pregled, Škripari, Kiseljak, Škripari, NK Široki Brijeg
Susret protiv ''Plavih s Grbavice'' uvijek je plijenio veliku pozornost u Širokom Brijegu, a ovoga puta na poseban način jer momčad s Pecare kroz najmasovnije bh. klupsko natjecanje traži izlazak na europsku scenu.

Susret između Širokog Brijega i Željezničara igra se u srijedu na Pecari s početkom u 18 sati. Kako se radi o veoma važnom susretu, iz kluba pozivaju sve svoje navijače da nas dođu podržati na putu prema konačnom cilju. Za navijače Širokog bit će otvorene sjeverna i južna tribina, dok će stotinjak navijača Željezničara biti smješteno na istoku. Cijena ulaznice je, kao i obično, pristupačnih 5 KM.

Za sve one koji ne budu mogli u srijedu nazočiti susretu na Pecari, izravan TV prijenos osigurala je Naša TV.

Inače ovih dana u Širokom vlada odlična atmosfera pred ovu važnu utakmicu a vjerni navijači Škripari stvaraju pravo navijačko raspoloženje pa će u ponedjeljak (večeras), 10.04.2017., 20:00 sati - Prigodno druženje u prostorijama kluba navijača Škripari.
Utorak, 11.04.2017., 20:00 sati - Skup u prostorijama kluba navijača Škripari gdje pozivamo sve navijače da dođu sa svojim limenim ljubimcima te da se uputimo u zajednički karusel po gradu. Šalovi i zastave obavezni! Polazak karusela u 21:00 s Pecare!
Srijeda, 12.04.2017. Polufinale Kupa: NK Široki Brijeg - FK Željezničar Dođite što ranije i ne štedite svoja grla. Pomozimo našim igračima da spase ovu sezonu i da ih poguramo ka finalu kupa i na kraju krajeva da trofej završi u vitrinama Pecare. Svi na sjever, Škripari pozivaju na navijačku mobilizaciju a sasvim je sigurno da će stići i navijači Širokog iz okolnih hercegovačkih ali i dalmatinskih gradova.

ABCportal.info