FOTO   Odigrane su polufinalne utakmice malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini. Večeras veliko finale

Čapljina, malonogometni turnir Čapljina, malonogometni turnir

...igrat će momčadi FAST FOOD GARFILELD Čapljina i CAFFE FONTANA Čapljina. U uzbudljivim polufinalnim utakmicama GARFIELD je rezultatom 2:1 slavio protiv MNK TIĆI Š.Brijeg dok je FONTANA u finale ušla tek nakon izvođenja šesteraca protiv momčadi OPTIKA BEVANDA Mostar(rezultat je bio 2:2 ).

Momčad GARFIELDA je uspjela sačuvati prednost od 2:1 a igrači MNK TIĆI ipak nisu uspjeli u želji da se domognu velikog finala. Za GARFIELD su pogodili Bevanda i Hrkać a za TIĆE je pogodak postigao Ševo. Druga polufinalna utakmica bila je dosta uzbudljivija a pobjednik je odlučen tek nakon lutrije šesteraca. Momčad OPTIKA BEVANDA je vodila 2:0(pogotke je postigao Ivanković) ali se igrači FONTANE nisu predavali pa su preko Jusića i Galića poravnali rezultat dvije minute prije kraja. I na kraju je FONTANA bila spretnija u izvođenju šesteraca pa je zasluženo izborila veliko večerašnje finale protiv GARFIELDA.

Uoči velikog finala odigrat će se i utakmica za treće mjesto u kojoj će snage odmjeriti momčadi OPTIKE BEVANDA Mostar i MNK TIĆI Š.Brijeg. U polufinalnoj večeri revijalnu utakmicu odigrali su mladi nogometaši HNK Čapljina i HNK Višići a nastupile su i mlade čapljinske mažoretkinje koje će se predstaviti i večeras u finalnoj utakmici.