NK Široki Brijeg: U Antalyju putuje 26 nogometaša

Slaven Musa

Do prozivke zakazane za 8. siječnja, ostalo im je samo 4 - 5 dana.- Po meni, prvih sedam dana momcima je dobro "leglo", a onda se već javlja želja za treninzima, loptom...

Znam to, i sam sam bio igrač. Svi oni vole loptu, pa mislim kako im već nedostaje. Nadam se da će svi pristići orni za rad i naravno zdravi jer zdravi su i otišli na odmor. Odmah moramo krenuti jako i odlučno jer već 17. siječnja igramo prvu utakmicu na Ankovićevu turniru u Gabeli, kaže Musa koji je 2015. godinu veselo dočekao sa suprugom i kumovima u hotelu Čitluk:- Nadam se kako nas nakon prozivke da nas vjetar i niske temperature neće potjerati u dvoranu, nego da ćemo pripreme početi u našem trening-kampu.

Musa na prozivci očekuje 23 igrača plus trojicu vratara:- Toliko bi ih trebalo krenuti u sezonu. Među njima su dvojica novih igrača, nadam se i pojačanja - vezni Brazilac Tainanan Welker i napadač Dino Kresinger. Svi ostali već su jesenas bili u kadru. Očekujem da po dogovoru i Wagner bude na prozivci, iako se nikada ne zna kad su u pitanju zrakoplovne linije s Južnom Amerikom hoće li biti koji dan zakašnjenja. Soldo, Bilobrk, Marić, Ćorić, Ljubić, Karačić, Brekalo, Laštro, Pandža, D. Džidić, I. Džidić, Marković, Barišić, Ćorluka, Peko, Landeka, Pehar, Ivanković, Kožul, Kožulj, Welker, Zakarić, Buhač, Mihaljević, Kresinger i Menalo su (valjda) onih 26 koje Musa očekuje na prozivci, možda još Lončar...- Trebaju nam dvije postave. U drugom dijelu priprema u Antalyji imamo dogovorene susrete protiv Dunajske Strede (Slovačka), Dalian Aerbin (Kina) i Oostende (Danska).

No, kada budemo igrali s Dancima, istodobno imamo utakmicu protiv poljske Polonie Bytom, zato u Turskoj moramo imati dvije garniture igrača. Po povratku iz Turske imamo zakazan i prijateljski susret protiv Veleža, rekao je Musa.

VECERNJI LIST