NK Široki Brijeg: Danas izborna Skupština koja bi mogla pokrenuti priču o pojačanjima

NK Široki-FK Željezničar
- Najvažnije je da u što skorijem roku dobijemo novu Upravu. Tek onda ću ja kao jedan od odgovornijih za sportska pitanja sa ostatkom čelništva moći početi kovati plan za proljeće, vidjeti kako i što dalje, rekao nam je krajem prošle godine sportski direktor Dalibor Šilić.

Drugim riječima, i njemu su, kao jednom od glavnih sportskih operativaca u klubu, bile vezane ruke, a to se odrazilo i na dosadašnje zimsko trgovanje kluba na tržištu. Na prozivci trener Denis Ćorić nije popisao niti jedno novo ime, ukoliko tu ne uračunamo povratnika iz Neretvanca, Luku Juričića, a u kojoj će mjeri večerašnja Skupština (početak u 18 sati) promijeniti situaciju, još ćemo vidjeti.

Šef struke Ćorić na raspolaganju će, kada se treninzima priključe Wagner (trenutno odmara u Brazilu) i Zoran Plazonić imati 25 igrača, no sigurno je da sve pozicije nisu adekvatno popunjene - čitajte poduplane.

- Mi smo u sezonu ušli s 19 igrača i dva golmana, a smatram da smo sa dva-tri pojačanja mogli ostvariti željeni rezultat, biti bliže vrhu tabele, govorio je Šilić i tako možda najavio dolazak nekoliko novih imena.
Do tada, Širokobriježani pokušavaju trenirati u minusu koji je pogodio Hercegovinu, a prije odlaska na Istria Winter Cup (27. siječnja - 5. veljače) odradit će dvije provjere: protiv Čapljine (21. 1.) i Croatije iz Zmijavaca (26. 1.).

Dnevni list