Modrić: Volio bih igrati protiv Argentine

Luka Modrić, Hrvatska, SP Brazil, Luka Modrić, Stipe Pletikosa, Luka Modrić, Real Madrid, Hrvatska zemlja, Vatreni, vatreni Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, rođendan, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, ozljeda, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, izbor, Real Madrid, Luka Modrić, trening napor, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, povratak, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, dres, prodaja, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, real, Real Madrid, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, knjiga, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Europsko prvenstvo, Europsko prvenstvo 2016, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić

Luka Modrić je optimist što se tiče oba nastupa Vatrenih u ovom tjednu i ne strahuje od mogućeg rezultatskog kraha reprezentacije koja je u Londonu.

Vjerujem da će ostaviti dobar dojam. To im je velika prilika za dokazivanje. Mislim da nemaju nikakvog straha i da će pružiti dobru partiju, a navijat ćemo svim srcem da izvuku i dobar rezultat. Očekujem da će pružiti dobar otpor, rekao je Modrić kod kojeg, kao i kod ostalih suigrača, ipak postoji žal što neće dobiti priliku odmjeriti snage sa svjetskim doprvacima.

Bilo bi fenomenalno odigrati jednu veliku utakmicu protiv Argentine. Sjećam se svog debija i bilo bi lijepo opet zaigrati protiv njih. No, takva je izbornikova odluka i nadam se da će nam taj odmor, to neigranje, pomoći da se dobro osvježimo i pripremimo za nedjelju.

U dvoboju protiv Talijana na San Siru, Modrić će već prema običaju imati jednu od ključnih uloga, a posao će mu biti nešto lakši s obzirom da će domaćin biti bez Andree Pirla.

On im je praktično najbitniji igrač za organizaciju igre i sigurno je da će im puno nedostajati. Većinom je bitka u sredini ta koja odlučuje, daje ravnotežu i premoć ekipi. No, mi moramo svi biti na nivou, ne samo sredina, ako mislimo ostvariti dobar rezultat, zaključio je Modrić.

izvor: hrt.hr