Modrić usred Slovačke održao krasnu lekciju o ljubavi prema reprezentaciji!

zlatna lopta, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Novak Đoković, Luka Modrić, inter, luka modrć, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, luka modrć, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Hrvatska, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić

Hrvatska reprezentacija sletjela je u četvrtak poslijepodne u Bratislavu, a već oko sedam sati hrvatski izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić sjeli su ispred slovačkih i hrvatskih novinara. Unatoč tome što izborniku nije bilo drago što se opet poteže tema o Ivanu Rakitiću i njegovu otkazivanju, Luka Modrić nije mogao izjeći to pitanje: - Moram biti iskren, nisam razgovarao s Ivanom. Ne bih želio pred ovako važnu utakmicu ulaziti u komentare o tome što se s njim zbiva.

Kada sve završi možda će biti prigoda da o tome pričamo, ali sada je tema broj jedan Slovačka - kazao je Modrić, pa ipak dodao sljedeće na inzistiranje novinara: - Teško mi je ući u nečiju glavu, o čemu Ivan razmišlja. Imao sam teških trenutaka vezanih uz reprezentaciju, ali uvijek sam dolazio s velikim guštom. Bit ću tu dokle god se osjećam dobro i dokle god me stručni stožer bude trebao.

Nije floskula, za mene je najveća čast igrati za Hrvatsku! Najljepše se i najbolje osjećam kada igram za svoju zemlju. Nikad mi nije palo da se ne odazovem - istaknuo je kapetan Vatrenih. Modrić je naglasio da su svi u reprezentaciji svjesni što nas čeka u petak, te je apelirao na motivaciju kod svojih suigrača.

Slovaci su vrlo kompaktna ekipa, vole se nadigravati. Čeka nas teška utakmica. No, atmosfera u reprezentaciji je jako dobra. Na nama je da budmo 100% unutra, to je put koji trebamo slijediti. Svi smo željni odigrati veliku utakmicu. Pobjeda bi bila fenomenalna, međutim ne moramo ispred sebe stavljati imperative. Dalić će istaknuo da u međuvremenu, srećom, nije bilo novih problema s ozljedama.

Nema razloga da u petak budemo loši. Svjesni smo situacije u kakvoj jesmo, želimo ispraviti kiks iz Mađarske. Žao mi je što smo trenirali samo dva dana, ali tako je, kako je. Što se ove teme o Rakitiću tiče, ako ćemo se stalno vraćati na to koga nema, onda smo na krivom putu. - Sastav će biti napadački. Što se priča o atmosferi tiče, ne trabamo o tome. Atmosfera je jako dobra - zaključio je Dalić.

vecernji.ba