MODRIĆ PRED ODLASKOM IZ MADRIDA: Real silno želi ovog napadača, a kao dio odštete nude i Luku

Luka Modrić, Real Madrid, Vatreni, utaja poreza, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
Luka Modrić prošlog ljeta ostao je nedosanjani san Intera, a njihov sportski direktor Piero Ausilio pokušao je na sve moguće i nemoguće načine dogovoriti dolazak Hrvata u Milano. Ipak, španjolski mediji javljaju da saga još nije završena.

Prema pisanju portala Diario Gol, Real Madrid je zainteresiran za dovođenje argentinskog napadača i najboljeg igrača Intera Maura Icardija. Kako Inter za Icardija traži više od 100 milijuna eura, Madriđani su spremni u transfer uključiti i Luku Modrića kako bi snizili cijenu.

Žele ga na ljeto

Španjolski izvori dodaju da bi Real osim hrvatskog čarobnjaka interu ponudio i 40 milijune eura, a sve kako bi namamio Icardija na Bernabeu. Ponuda neće biti prezentirana u siječnju, već tek sljedećeg ljeta.

Ukoliko su informacije točne, ostaje za vidjeti kakav će biti odgovor Intera. Prošle sezone Icardi je u ugovoru imao otkupnu klauzulu na 110 milijuna eura, a s povećanjem potražnje i općenito promjenom stanja na tržištu moglo bi doći i do raste apetita u Milanu.