MNK Karaka-MNK Brotnjo 7:5

Tri pogodka za domaće postigao je Ćužić, Ništović se dva puta upisao u listu striijelaca, a po jedan pogodak su postigli Šunjić i Berić. Kod gostiju iz Čitluka strijelci su bili Brčić 2, Bevanda, Musa i Miličević po 1.

MNK Karaka: Melher, Jelić, Sesar, Ćužić, Čuljak, Berić, Ništović, Šunjić, Josipović, Buhovac i Čutura.

MNK Brotnjo: Dujmović, Musa, Šimić, Brčić, Čilić, Pavlović, Bevanda, Paradžik, Prusina, Soldo i Kordić. 

Nakon nekoliko propuštenih prigoda Karaka u vodstvo dolazi u 5. minuti preko Ćužića. Gosti poravnavaju tri minute kasnije, golom Brčića.  U 13. minuti najljepši pogodak na utakmici. Šunjić je pogodio lijeve rašlje vratara Dujmovića za novu prednost Karake.  Brotnjo do poravnanja dolazi pet minuta prije odlaska na odmor, najsnalažljiviji pred vratima Melhera je Brčić.

Početne minute drugog dijela bile su u znaku Brotnja.  Bevanda i Musa su strijelci su iskoristili nesmotrenost u domaćoj obrani. Karaka u „igru“ za povoljan rezultat vraća Ćužić.  Sedam minuta prije kraja činilo se da bodovi idu u Čitluk, budući da Miličević zabija za 5:3. 

I tada slijedi „neobjašnjiv“ pad u igri Brotnja, koji obilato koriste domaći malonogometaši i za četiri pogodka dolaze do pobjede od 7:5.  Za Karaku su pogodili Ćužić, Ništović dva puta i Berić.

tekst i foto: pogled.ba