FOTO  MNK FUTSAL DINAMO ZAGREB stiže u Hercegovinu

mnk dinamo, MNK Brotnjo
Više o samome klubu, osnivanju, načinu funkcioniranja, rezultatima, trening kampovima i svim ostalim zanimljivim crticama iz kratke povijesti saznajte na http://www.futsal-dinamo.hr/ te https://www.facebook.com/futsaldinamozagreb

Ove subote 19.3. od 18:00 sati MNK FUTSAL DINAMO igra malonogometni prijateljski susret u Čitluku kod domaćina MNK BROTNJO ČITLUK kojima se ovim putem srdačno zahvaljujemo na ukazanom interesu za utakmicu. Susret je i humanitarnog karaktera te će se sav prihod od prodanih ulaznica donirati udruzi Susret iz Čitluka www.facebook.com/udrugasusret10

Igrači i navijači MNK FUTSAL DINAMO pozivaju sve navijače, Bad Blue Boys-e, zaljubljenike u Dinamo i plavu boju te sve ljude dobre volje na zajedničko okupljanje i fotografiranje u subotu u 12:00 sati ispred crkve sv. Jakova u Međugorju odakle ćemo se svi skupa zaputiti na Brdo ukazanja, a nakon posjete brdu i zajedničke molitve za sportske i životne uspjehe krećemo prema gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku gdje se u 17:15 igra predsusret mladih dama, ženskih nogometnih klubova ŽNK ČAPLJINA-ŽNK BROTNJO ČITLUK.
U 18:00 sati počinje glavni susret večeri između domaćina MNK BROTNJO ČITLUK i gostiju MNK FUTSAL DINAMO.

Napominjemo da svi posjetitelji kupnjom karte pomažu humanitarnu udrugu Susret iz Čitluka, a također sve navijače na ulazu u dvoranu očekuje promotivni štand sa klupskim suvenirima te mogućnost učlanjena u MNK FUTSAL DINAMO. Zapamtite, učlanjenjem u sportski kolektiv MNK FUTSAL DINAMO vi postajete i jedan od stotinu njegovih vlasnika članova koji javno i transparentno odlučuju o sudbini svoga kluba na godišnjim skupštinama.
Za sve nove članove prilikom učlanjivanja klupska majica na poklon!
Nakon utakmice nastavlja se druženje navijača i igrača.

Dođite na praznik sporta ove subote u gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku! Pokažimo još jednom zašto je Hercegovina oduvijek bila PLAVA i ponosna Dinamova utvrda!