Luka Modrić: Ginem za hrvatski dres i nastavit ću to raditi"

Luka Modrić, luka modrć, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Luka Modrić, Vatreni, izrael, Luka Modrić, pripreme, Tottenham, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, bugarska, luka modrć, priznanje, lista, luka modrć, Luka Modrić, Zvonimir Boban, Hajduk, Luka Modrić, povratak, navijači, Luka Modrić, Real Madrid, ozljeda, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, norveška, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Vatreni, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Hrvatska nogometna reprezentacija, Luka Modrić, Real Madrid, Uvijek vjerni udruga, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska
Očekujemo tešku utakmicu. Morat ćemo biti maksimalni kako bismo ostvarili dobar rezultat, odnosno pobjedu. Kosovo je nezgodna momčad, tehnički potkovana, s dosta brzih igrača. Mogu napraviti probleme svakome tko nije na pravoj razini. Osim toga, Kosovo bolje igra u gostima nego kod kuće te moramo biti oprezni i prezentirati svoju najbolju igru. Tako ćemo u pozitivnoj atmosferi, s pozitivnim rezultatom, otići u Tursku", sažeo je kapetan Vatrenih Luka Modrić.

U lipanjskom kvalifikacijskom ogledu na Islandu Hrvatska je doživjela prvi poraz u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

"Poraz na Islandu nas je malo uzdrmao, no atmosfera u reprezentaciji je ostala dobra i vjerujem da ćemo se iskupiti u narednim utakmicama. Ne osjećamo pritisak, ali osjećamo veliku odgovornost prema reprezentaciji i navijačima. Vjerujem da će se u ove dvije utakmice vidjeti što one znače za nas i kako ćemo prezentirati Hrvatsku na terenu", smatra Modrić.

"Ostale su još četiri utakmice do kraja kvalifikacija, u svima ćemo ići na pobjedu, i idemo korak po korak. Najvažnije je na kraju otići na Svjetsko prvenstvo. Ako protiv Kosova budemo mogli dodatno popraviti gol-razliku, odlično, ali nemojmo se zavaravati i očekivati sličan rezultat kao u prvom susretu s njima. Ključno je pobijediti i samopouzdano nastaviti kvalifikacije", dodao je.

Kapetan Modrić bio je vrlo jasan govoreći o svom nastupanju za nacionalnu selekciju i predanosti hrvatskim bojama:

"Teško je utjecati na reakciju navijača i njihovu podršku. Ono što mi moramo učiniti jest dati sve od sebe na terenu, kako bi navijači bili zadovoljni i pružili nam podršku. Nadam se da neće biti kiše, da će doći u što većem broju. Ja sam u reprezentaciji više od deset godina. Dajem svoj maksimum i ginem za ovaj dres bez obzira što drugi mislili o tome, i nastavit ću to raditi sve dok sam ovdje. Najvažniji je uspjeh Hrvatske, a sve ostalo mi je nebitno".

HNS