Luka Menalo: Do zime fokusiran na Široki, a onda ćemo vidjeti što klub odluči

luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Čelik, luka menalo, luka menalo, HNK Hajduk, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, luka menalo, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, luka menalo, Dejan Čabraja, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, Dinamo
Drugi strijelac Premijer lige, prvi klupski, Luka Menalo, vjeruje da on i ostatak društva s Pecare godinu mogu izgurati maksimalno do kraja.

- Utakmicu smo praktički riješili za pet minuta, u prvom dijelu smo mogli zabiti još jedan gol, da bi u nastavku to kontrolirano priveli kraju, rekao nam je Menalo pa pogledao unaprijed prema preostalim utakmicama godine.

A Široki do isteka 2017. gostuje kod Mladosti i Borca te ugošćuje Željezničar s kojim će odigrati i dvije Kup utakmice - kontra Plavih s Grbavice naći će se tako u tri vezana duela.

- Čekaju nas još tri teške utakmice u prvenstvu, od čega dva vrlo zahtjevna gostovanja, a dolazi nam Željo. Imamo i Kup u kojem ćemo pokušati otići što dalje. Imamo zaista težak raspored, ali vjerujem da sve to možemo odraditi na najbolji mogući način i godinu okončati na vrhu tabele.

Rivali sigurno neće sjediti skrštenih ruku...

- U prvenstvu je tijesno, a još je rano za neke ozbiljnije zaključke, ima se još dosta igrati. Željo nam je na dva boda zaostatka, Zrinjski na tri, Sarajevo zaostaje pet bodova, nitko od njih nije u velikom zaostatku. Očekivano, imamo četiri kluba koji će se boriti za sami vrh i vjerujem da će tako biti i u drugom dijelu sezone.

Jasno, veliki obol rezultatima daje i Luka osobno, a priznaje da zbog svojih partija jednim okom gleda i preko zidova Pecare...

- Fokusiran sam na Široki s kojim imam tri godine ugovora. Vidjet ćemo što će klub odlučiti na zimu, poručio je mladi reprezentativac BiH.

Piše: Slaven Nikšić, [email protected]