FOTO  Limači HŠK Zrinjski uspješni na turniru u Sarajevu

LIMAČI, HŠK Zrinjski, turnir

Oko 150 malih nogometaša i nogometašica iz cijele države ovog vikenda je odmjerilo snage na turniru, te svojim dolaskom pokazalo da se ne predaju i da, uprkos poplavama, nastavljaju svoje sportske aktivnosti.

U skladu s teškom situacijom u zemlji, turnir nije bio natjecateljskog karaktera, već su svi učesnici bili pobjednici. Ipak, natjecale su se dvije skupine dječaka po 4 ekipe u kategoriji 2004.godište. Zrinjski je bio suveren u svojoj grupi. Otvorili su turnir sa domaćinom FK "Valter" i pobijedili 4:0.S trijelci Šakota 2,Šarac i Zovko.

U drugoj utakmici Zrinjski je golovima Mikuluća i Šakote pobijedio momčad Podgrmeča iz Sanskog mosta, a u trećoj utakmici Zrinjskom je bio dovoljan bod da bude prvi u svojoj skupini. Na kraju je tako  i bilo, završilo je 1:1 protiv Slavije iz istočnog Sarajeva. Zrinjski je sa sedam bodova završio na prvom mjestu. Organizatori su odlučili da se polufinalne i finalne utakmice radi stanja u zemlji neće odigrati, tako da se svi u ovakvoj situaciji osjećaju kao pobjednici.

Ipak, mora se napomenuti da se momčad Zrinjskog pokazala kao odlična ekipa i prikazala je odličan nogomet i u par navrata sa svojim akcijama je digla cijelu dvoranu na noge. Također, tijekom održavanja turnira, u dvorani je bio oformljen punkt za prikupljanje humanitarne pomoći nastradalim područjima.

HŠK Zrinjski limači: Pušić, Šakota, Zovko, Ćubela, Šarac, Mikulić, Pejičić, Mandić, Raguž i Tepurić. Trener:Tihomir Tiki Skoko

HERCEGOVINA.info