Krešimir Bandić: Najveća snaga Zrinjskog je u navijačima

dugopolje
O Goranu Karačiću pisalo se puno ovoh dana, a ovaj puta pozornost posvećujemo Bandiću koji ga je uspješno zamijenio na utakmici protiv Sarajeva.

Evo što on kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Možeš li nam opisati kako si se osjećao nakon pobjede na Koševu?

Bio sam sretan i ponosan kako zbog same pobjede, tako i zbog mog uspješnog debia u seniorskoj ekipi.

Što si pomislio kada si ulazio u igru nakon što se iznenada ozlijedio Karačić?

U prvi mah svi smo bili zabrinuti kada smo vidjeli kako Goran nepomično leži Kada mi je trener rekao da se zagrijavam osobne emocije su proradile. Osjetio sam veliku odgovornost jer sam bio svjestan da ulazim u najgorem trenutku kada se lomi utakmica i kada se vrši najveci pritisak od strane domaćih navijača, a tako i od igrača. Međutim,kada sam stao na vrata osjetio sam sigurnost i samopouzdanje kao da mi je stota utakmica u ekipi, a ne moja prva službena utakmica.

Zrinjski ima najbolje mlade vratare u regiji, kome to možemo zahvaliti?

Inače Mostar po pričama starijih generacija uvijek je imao dobre vratare ,a tome veliki doprinos ima ozbiljan i stručan rad sa nama mladim vratarima.

Koliko ti pomogla posudba u Branitelj u karijeri?

Posudba u HNK Branitelju mi je omogućila da osjetim težinu utakmica u kategoriji jačoj od onih u kojima sam do tada igrao. Koliko mi je to pomoglo vidjet će se u nastavku moje karijere.

Zrinjski je prvi sa maksimalnim brojem bodova. Slijedi utakmica sa Širokim, pa kakva su tvoja očekivanja?

Mislim da u ovom trenutku Zrinjski ima bolju ekipu što trenutno govori i poredak na ljestvici. Očekujem otvorenu i zanimljivu utakmicu, a prije svega fer i korektnu igru pa neka pobjedi bolji.

Evo za kraj poruka vjernim navijačima Zrinjskog?

Najveća snaga Zrinjskog je u navijačima, te se nadam da će nas i ubuduće ovako vjerno bodriti, a mi ćemo im se odužiti dobrim igrama.