Jedan od najvećih pehista hrvatskog nogometa ponovno na terenu nakon dugih šest mjeseci

11.09.2019

Došao je i taj dan, nakon još jedne operacije koljena u ožujku treninzima Juventusa vratio se Marko Pjaca. Bivši nogometaš Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije posljednjih nekoliko godina ima velikih problema s ozljedama.

Podsjećamo, Pjaca se u ožujku ozlijedio na treningu, u duelu, ali sam taj dvoboj sa suigračem u Fiorentini nije bio razlog, jednostavno noga je ‘otišla’. Kad mu se to prije nepune dvije godine dogodilo u Estoniji, bio je potpuno sam. Povoljnija je vijest što križni ligament ovog puta nije bio toliko stradao kao tada, a ovom prilikom menisk je ostao čitav.

Prije ozljede Pjaca je otišao u redove Fiorentine na posudbu da bi se ovog ljeta vratio u Juventus s kojim je konačno započeo treninge. Obzirom kako nije u potpunoj fizičkoj spremi, Vatreni je odbacio bilo kakvu mogućnost napuštanja Torina, barem do siječnja kada nas očekuje zimski prijelazni rok.

https://www.instagram.com/p/B2PcNUZoqEQ/

Ostaje za vidjeti u kojem će smjeru ići karijera mladog hrvatskog reprezentativca koji je nakon Eura u Francuskoj bio označen kao jedan od najvećih potencijala svjetskog nogometa i koji će, ukoliko konačno bude zdrav, biti od velike važnosti i za Vatrene i izbornika Zlatka Dalića.

 

loading...