Ivan Rakitić: Izgledalo je kao da nebo plače, bili smo bolji, dali su nam četiri gola iz tri udarca

IVAN RAKTIĆ, Ivan Rakitić, ljubav, SP RUSIJA, supruga, Ivan Rakitić, Hrvatska zemlja, Ivan Rakitić, FC Barcelona, barcelona, PSG, Ivan Rakitić, luka rakitić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, navijači
"Tužni smo. Bili smo tako blizu da osvojimo zlato. Bili smo tako blizu. Ova kiša koja je padala, izgledalo je kao da nebo plače. Cijeli je svijet danas navijao za Hrvatsku. Danas je bilo 100 milijuna Hrvata. Svi su se zaljubili u nas. Na to trebamo biti ponosni. Čestitamo Francuskoj na zlatu, a mi jedva čekamo doći doma u Zagreb", rekao je Rakitić, pa je dodao:

"Bili smo bolji. Sve do njihovog trećeg gola bili smo puno bolja momčad. Dali su nam četiri gola iz tri udarca. Šteta, ali to je nogomet."

Ivan Rakitić nakon utakmice nije plakao, ali bilo je primjetno da je na rubu suza. Igrati u finalu SP-a, biti tako blizu, a ne osvojiti Zlatnu boginju, razočaravajuća je stvar za svakog nogometaša. Tako i za Raketu.

Ivan Rakitić je uoči početka SP-a najavio oproštaj od reprezentacije nakon Rusije. Fotografija koju je objavio na Instagramu navodi na sumnju da smo Ivana protiv Francuske u dresu Hrvatske zaista gledali posljednji put, piše Index.hr.

"Za Luku, mog brata. Najveća mi je čast bila dijeliti sve ovo vrijeme s tobom. Voli te Raketa!" napisao je Rakitić posvetu na dresu koji je poklonio Modriću.

"Mom bratu Ivanu od srca i ponosan što mogu s tobom dijeliti teren i ove prekrasne trenutke", uzvratio je Luka na isti način.

Modrićeva posveta je u sadašnjem vremenu, dok je Rakitićeva u prošlom.

Ivan Rakitić je za reprezentaciju Hrvatske u razdoblju od 2007. odigrao 88 utakmica i zabio 13 golova./HMS/