Igor Savić: Želja mi je nakon juniorske osvojiti i seniorsku titulu sa svojim Zrinjskim

igor savić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, igor savić, NK GOŠK

Evo štp o tituli ptvaka, ali i o nastvku svoje karijere za naš portal kaže kapetan mladih Plemića Igor Savić.

Čestitke na osvojenoj tituli prvaka!

"Hvala na čestitkama".

Kao kapetan ove sjajne generacije digao si pobjednički pehar. Kakvi su osjećaji bili u tom trenutku?

"Meni je bila velika čast što sam bio kapetan ove generacije i osjećaj je stvarno bio fantastičan i ovo je vjerojatno najbolji trenutak do sad u mojoj karijeri".

Jeste li na početku sezone mogli zamisliti da će baš Zrinjski biti prvak?

"Kao i svake sezone i ove smo se nadali i mislili da ćemo postati prvaci budući da igramo u velikom klubu kao što je Zrinjski ambicije su uvijek to prvo mjesto, ali nakon nešto slabijeg otvaranja prvenstva bilo je teško ali mi smo vjerovali i zasluženo osvojili titulu".

Ima li neka utakmica koju možeš izdvojiti kao ključnu u borbi za titulu?

"Ne bih izdvajao nijednu utakmicu jer svaka utakmica nosi isti bodovni učinak i kao što je naš trener Nenad Gagro rekao najbitniji je kontinuitet koji smo mi imali".

Kome ti posvećuješ ovu titulu?

"Ovu titulu posvetio bih svima koji su bili uz mene i koji su vjerovali da možemo doći do titule, a to prvenstveno mislim na moje roditelje , trenere koji su me trenirali te mog menadžera i mislim da je ova titula nagrada za moj rad kroz nogometnu školu Zrinjskog".

Neizbježno pitanje tebi kao kapetanu je da li među ovim momcima koji su osvojili titulu ima kapaciteta za prvi tim?

"Mislim da smo veoma talentirana generacija, a to smo osvajanjem ove titule i potvrdili i ja kao kapetan ove generacije se nadam da će sto više momaka iz ove generacije ostati u prvom timu našeg Zrinjskog".

Već ranije si potpisao ugovor s prvim timom, igrao si i u nekoliko utakmica. Očekuješ li u sezoni koja dolazi veću minutažu?

"Ovu drugu polusezonu sam priključen prvom timu prošao sam pripreme s njima te odigrao sam nekoliko utakmica . Ja se naravno nadam da ću u budućnosti dobiti veću minutažu, a na meni je da radim i nametnem se treneru".

Sigurno imaš i neke snove koje želiš ostvariti u nastavku karijere?

"Pa idem korak po korak te za sad prvo bih želio u svom Zrinjskom igrati te osvojiti nakon juniorske premier lige i seniorsku premier ligu".

Za kraj kakvu poruku možeš poslati navijačima i našim čitateljima?

"Zahvalio bih se svima te poručio našim navijačima da nas nastave bodriti i podržavati kao što su to radili i do sada".